chandler_vt написа:А за свредлата и за боркороните някой да се изкаже? Заслужават ли си за парите?Боркороните са направо без пари. Прегледай някоя страница по- назад. На стомана не съм ги пробвал(не ми стиска), на алуминий и бакър си дупчат.
Нека намерим най-тънките цени.
mitko64
- майстор
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
profesionalist_wood
- майстор
Наистина са без пари,в сравнение с шведските Бахо за 90 лв боркороната...
mitko64 написа:пустата му и надеждаsamYraq написа:Здравейте, има ли шанс, лентата за комбиниран шлайф, която пускат в четвъртък /75x533мм/ да се нагоди на комбинирания шмиргел с лента /50x686мм/ от миналата седмица?Като го изрежеш до 50мм. и го разтегнеш на пара, може и да стане. Това беше майтап естествено. Виж по назад по страниците коментирахме, че стават от Райдер.

razli4en73
- специалист
днес си купих Райдарски колани за гриндерчето, пет броя за 5.90лв. Взех си два комплекта,60 и 120.Вършат работа,ползвам такива и на ръчния.Определено мисля да си купя още един такъв комбиниран шлайф като го пуснат пак,за да не сменям шкурки и камъни за грубо и фино.Между другото ,имам един правен шмиргел който ще му правя малко промени и след това ще пусна малко снимки.
DundyTheCroc
- майстор
Не се сдържах и наминах през Лидл...
Длетата са произведени от Abraham Diederichs GmbH, изглеждат стабилни, фабричното заточване не е кой знае какво. След като ги пробва жената (резбар по професия) ще имаме и професионално мнение
Комплекта свредла ще стане ясно как са като ги сложа на дрелката, иначе изглеждат визуално ок.
Короните е написано, че са за пластмаса, алуминий, бронз, мед, дърво, цинк и тънка ламарина, как ще бачкат ще видим, ама за тази цена са си сделка дори да дупчат само дърво. Производствена щампа на OWIM.
Длетата са произведени от Abraham Diederichs GmbH, изглеждат стабилни, фабричното заточване не е кой знае какво. След като ги пробва жената (резбар по професия) ще имаме и професионално мнение

Комплекта свредла ще стане ясно как са като ги сложа на дрелката, иначе изглеждат визуално ок.
Короните е написано, че са за пластмаса, алуминий, бронз, мед, дърво, цинк и тънка ламарина, как ще бачкат ще видим, ама за тази цена са си сделка дори да дупчат само дърво. Производствена щампа на OWIM.
Последна промяна от DundyTheCroc на чет ное 13, 2014 8:36 am, променено общо 1 път.
mitko64
- майстор
Сутринта взех два комплекта длета и едни шкурки за лентовия. Още не съм ги разпечатал за по внимателно оглеждане. Гледам в Германия северното Алди, да не се минат, предлагат същия комплект, само с логото на Meister Craft. Koмплектите битове на Parkside ми грабнаха окото- тайванско производство, но 30лв. не можаха да ми се откъснат от сърцето. Иначе ги купуваха здраво. Ножовката 4 в 1 също ми хареса, но пасувах- имам три. Всичките там клещи и гарги, цялата партида бяха на ADW,но вече ги имам. Търсих лупата от миналия четвъртък, ама няма. Другата седмица поне ще ни оставят да починеме- нищо за домашния майстор.
Последна промяна от mitko64 на чет ное 13, 2014 8:47 am, променено общо 2 пъти.
DundyTheCroc
- майстор
За лупата не съжалявай, гледах и двата модела миналата седмица, крива история, в центъра докарваха фокус, малко по-навън мъгла. За една минута тестване ме заболя главата.
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература