• 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 370
Нека намерим най-тънките цени.
falcoh - специалист
Някой има ли мнение за "Станция за запояване - 19,99лв." която ще я пускат от 28.01?
dimodd - напреднал
Колеги, тази модел пистолет ли бяха пускали последно и ако да,на каква цена беше?!? Благодаря![img]]
sstefanov - майстор
нед яну 24, 2021 3:55 pmfalcoh написа:
Някой има ли мнение за "Станция за запояване - 19,99лв." която ще я пускат от 28.01?
Въобще не ми харесва!
dpp - специалист
Колеги, мога ли да върна използван инструмент?
Ако реша да върна лентовия шлайф питам, че го пробвах и е прахолясал...?
kozl - майстор
нед яну 24, 2021 3:45 pmzz_stefanov написа:
нед яну 24, 2021 9:53 amkozl написа:
Вчера гледам промоционално намалени зени на зарядно за 12V, батерия. И понеже затрих едно, реших да го възстановя и купих 1 бр. И май попаднах на следите на тарикатлъка. Зарядното не работи и вътре хлопа чарк, което ме навежда на мисълта, че е отваряно и изкормено. Демек вероятно съм си купил само кутия с кабел за зарядно :? Днеска ще го подменям, но ще искам и проба та да не правя разходки с разправии.
Да допълня. Сетих се, че имамаме лидълско, кухненско кантарче.
Та кантарчето отчете 268 гр. на изправно зарядно с кабела и 225 на тва дето ще връщам. 43 гр. липси :?
Ако отидеш и им покажеш резултата с кантарчето ще ги гръмнеш. :cool:
Аз се гръмнах и то с моите камъни по моята глава. :wallbash:
Персонала едва ли мога да впечатля. Имат си работа, клиенти бол, кво впечатлително в мен. Те отдавна са се "впечатлили" от тарикат тактиката, като за некои стоки на щанда са само кутиите и като вземеш кутия я запълват на касата. Е явно не могат със всички стоки така, но щом им се връзват финансиите.... Много бързо даже го прибраха зарядното и ме допуснаха да си избера друго, а щанда беше препълнен със зарядни и ще трябва да е така - що ли :roll:

И да се върна на първото изречение. Та следващото зарядно явно си БЕШЕ редовно докато не му пъхнах батерията и последваха, гръм, свет и фоерверки. Първото което направих е да почистя масата от саждите. Зарядното в момента не ме интересуваше. След саждите проверих батерията на винтовръта - работи. Успокоих се, но слязох до гаража за друго зарядно и проверих батерията се зарежда. Та фирата е само в зарядното.
А що гръмна зарядното :?
Както писах, с моите камъни по моята чутура :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
След като уеднаквих батериите от 12V серии А и Х, като махнах шлиците и МНОО требе да се внимава как се поставя батерията в зарядното, щото стаа като руска рулетка с барабан от три позиции и като уцелиш куршума - :xplode: .
Направо ме пощуриха с тези 105 вида батерии :evil:
Имам едно винтоврътче Райберче :-D , купувано преди Лидълската ми епопея и преди неколко месеца си купих батерия за него. Е верно, че по скъпа 45 пари за 12V/1,2Ah, но има в наличност. Сервиз има, продават и части. Ма на последък така съм се заЛидил, че чуда се как да се откачам :?
schuldiner - майстор
пон яну 25, 2021 7:15 amkozl написа:
Ма на последък така съм се заЛидил, че чуда се как да се откачам :?
Тва е лесно. Намираш си повод и вдигаш скандал със свидетели. После хем те е срам, хем ти е яко и не влизаш повече.
Аз се заядох за табелките над стоките и ги пренаредих. Ако не беше цъфнал някъв да ми обяснява как съм кьорав и неграмотен да не разбирам коя цена за коя стока е, сигурно щеше да ми мине след време. Ама стана дебела и още ми държи. Година и половина.
ПП Свидетели от твоя страна - да не можеш да се отметнеш и да идеш в друг от веригата.
resistbody - майстор
пон яну 25, 2021 7:05 amdpp написа:
Колеги, мога ли да върна използван инструмент?
Ако реша да върна лентовия шлайф питам, че го пробвах и е прахолясал...?
Почисти го и го връщай, кажи че не си доволен от покупката и не ти върши работа... така съм връщал пистолета "торнадо"...
ddenkov - специалист
чет яну 21, 2021 8:37 pmjekasus написа:
nautilus33 написа:
Пускали ли са го досега и някой ползвал ли го е да каже има ли ефект?
Отделно - пак си вземах безплатен инструмент под наем за три години - винтоверт, ако изкара повече, все ми е тая. :-D
Декември установих, че любимия ми винтоверт 12V си е загубил регулирането на оборотите. И след две години използване го занесох в магазина за ремонт. Мина месец и нищо не стана. Обадих се и ми казаха да го търся в магазина, в който съм го върнал. Отивам там една неделя и мениджъра след търсене на стоката ми предложи да ми върне парите или другата седмица да се търси къде е инструмента. Взех си парите - 75 лева. В четвъртък си купих новия винтоверт 12 extreme 65 лева. Абсолютно същия дори по добър - свалящият се патронник влиза по-плътно и няма никакво биене, плавното регулиране е много по-плавно. На далавера съм!
brum - майстор
пон яну 25, 2021 7:15 amkozl написа:
Имам едно винтоврътче Райберче :-D , купувано преди Лидълската ми епопея и преди неколко месеца си купих батерия за него. Е верно, че по скъпа 45 пари за 12V/1,2Ah, но има в наличност. Сервиз има, продават и части. Ма на последък така съм се заЛидил, че чуда се как да се откачам :?
Това не ми харесва и на мен към момента - хилядите батерии които предлагат. За това карам на старото докато се предаде. Един Skill на 15 години дето му поръчах 2 батерии за по 20лв/бр от Алиекспрес :) .
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 370

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: