• 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
juvigy - специалист
sstefanov написа:
С диод няма да стане.
Включи го за малко докато е изваден щепсела и кондензаторът би трябвало да се разреди.
Иначе става като го разглобиш и свържеш паралелно на кондензатора резистор от няколко стотин килоома.
И що да не стане ? Не е ли характеристика на диода да пропуска само в една посока ? Е верно може и 2 да потрябват.
sstefanov - майстор
Защото токът е променлив.
А с 2 диода как мислиш да стане?
Дай по една скица на това, което си измислил, да видим дали съм те разбрал правилно.
ESPACE - майстор
juvigy написа:
sstefanov написа:
С диод няма да стане.
Включи го за малко докато е изваден щепсела и кондензаторът би трябвало да се разреди.
Иначе става като го разглобиш и свържеш паралелно на кондензатора резистор от няколко стотин килоома.
И що да не стане ? Не е ли характеристика на диода да пропуска само в една посока ? Е верно може и 2 да потрябват.
След малко ще се сетиш, че и съпротивление ще ти трябва освен двата диода, и след още малко ще се сетиш, че въобще няма смисъл от диоди.
batkotony - специалист
ESPACE написа:
...След малко ще се сетиш, че и съпротивление ще ти трябва освен двата диода, и след още малко ще се сетиш, че въобще няма смисъл от диоди.
Един жокер със синусоидка нещо май ще му трябва на човека... :-D
juvigy - специалист
много съм прост :) до преди малко се занимавах с винтоверти и батерии и изобщо не забелязах , че става въпрос за променлив ток.
torbalan - Дървен философ
Пък аз си купих гофретник :)

Тия дни ще го тествам...

Иначе кефи - в кутията има книжка с рецепти...
profesionalist_wood - майстор
Абе пичове кво стана с уоки токитата?, хванахте ли нещо? :) Вчера слушах некви бракониерчета викат ,,айде стреляй бе!,, :lol:
petkomz - специалист
ESPACE написа:
Станцията я имам поне от две години - върши работа.
А колко често я ползваш за тия две години, че и аз мисля да си я взема?http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-232 ... _23441.htm
iivanov - майстор
profesionalist_wood написа:
Абе пичове кво стана с уоки токитата?, хванахте ли нещо? :) Вчера слушах некви бракониерчета викат ,,айде стреляй бе!,, :lol:
Тц,тц,тц...Питам се,докъде ще стигнеш с това воайорство? :-D
nikolson - майстор
Мамка му, казвайте някъде ако има останали ножици за клони, че да ми го изискат от нашия Лидл. Щото имаше другите промоции, ножиците свършили. :x
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: