• 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Тези длета ги сънувам отдавна, най- после се вредих, та даже и братчеда. Шкурите не са им първа хубост, но поне са евтини. Бях се мераклисал и за пружината за канали, но не била от неръждавейка.
EDI - майстор
Те и на картинката не изглеждат кой знае какво шкурките, ама в къщи сигурно ще ме изкарат година и нагоре за мултито.
mitko64 - майстор
Конкретно за мултито, които вървяха с машината за нищо не стават- веднъж залепени, при разлепяне се разцепят на шкурка и това бялото, мъхнестото. Взех си на Бош.
big_death - специалист
Ето и мойте играчки закупени току що.

Прикачен файл

10805254_1543855832499682_816341602_n.jpg
10805254_1543855832499682_816341602_n.jpg (105.81 KиБ) Видяна 1824 пъти
NPen - помощник
Привет,

току що се завръщам от Лидл в Младост 4 (София) и бих посъветвал колегите, които смятат да закупят изобщо нещо да побързат. В 9.00 бяха останали 3бр. винтоверта, като аз взех един от тях. Длетата свършваха с невероятни темпове, а за клещи гарги трябва много да се поровите в кошницата. Плашките и метчиците, все още има, но.... знае ли човек.

Това е от мен ;)
mitko64 - майстор
В Овча купел-2, бяха заредили сериозни количества от всичко. Както казах, най се взвемаха битовете и свредла, ама аз ударих кьоравото, миналата седмица с кобалтовите на разпродажба.
djinko - напреднал
Привет!
Някой може ли да сподели мнение за мини компресора на Лидъл?
Заслужава ли да се купува?
Извинявам се, ако в темата вече е коментиран.
mitko64 - майстор
Ако е за сухия, може да споделя, но явно питаш за този за моделизъм, него го нямам.
anabolicbeast - специалист
И аз наминах през Лидъл и останах много доволен, защото това което изпуснах преди (поради финансови причини) - клещи, длета са на ADW. Проблемът е, че за тази и миналата седмица напълних студентския куфар, а за дрехи място не остана... :lol:
П.С. Сега разбрах защо колегата EDI не е хванал тая болест лидълска! :lol:

Прикачен файл

Screenshot_2014-11-13-10-07-37.png Ето го и въпросния куфар!
EDI - майстор
Сигурно защото не ходя, а поръчвам на жената. :-D :lol: Иначе имам някоя и друга стока от там - червените боркорони, неръждаемите видии, малко клещи чираци - такива дреболии.
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: