Нека намерим най-тънките цени.
kolcho - специалист
gogosto написа:
Аз когато реша да взимам не връщам, така, че или ремонт или смяна.
Е, друго да не е - псуването ще го усъвършенстваш със сигурност, виж боядисването....май ще го поотложиш, защото сервизното обслужване обикновено не е в рамките на два часа...
:wink:
gogosto - специалист
То е ясно за двата часа, ама да не е месец. Това с опцията за подмяна с връщане и взимане на ново ме блазни, ако става.
tntcom - специалист
И десет минути рязане+110 "мерене с помотване" , и 110 мин рязане + 10 от другото са "два часа работа" по твоето определение! Колко минути искаш да режеш, все пак?[/quote]

Ми то ако е така, като истински DIY, за разлика от майстор, може като си ги разчертая да ги наредя един под друг и да ги опукам с бензинопила за 2 минути :rock: . Ама защо да е така.
kolcho - специалист
gogosto написа:
То е ясно за двата часа, ама да не е месец.
Нима две седмици те устройват? С неясен резултат от ремонта, управлението може и да го докарат, ама като видиш качеството - да няма изненади, а?
:roll:
cholev - майстор
По въпроса с времето на ползване на акумулаторни инструменти - в тубата има сравнения. Обикновенно за винтовертите завиват винтове или дупчат отвори. Не се говори за часове, а за единия винтоверт продупчи 20 отвора другия 25. Принципа е- за дадена работа се изразходва енергия от уреда = ток * напрежение. W=U*I. Демек ако двата уреда са 14.4в и пробиват едни и същи отвори, а единия е с батерия 1.5ач а другия 3 то този с 3ач ще пробие 2 пъти повече отвори ако производителя не е излъгал и батериите са заредени еднакво и нови и двете. От марката не зависи
gogosto - специалист
Ако ми върнат парите ще опитам да взема ново. В Перник имаше бройки. Ако не в сервиза и какъв ми е късмета такъв. Лошото е, че като тече грунда (бял като бял латекс) Понамаза машинката яко. Повечето време за миене мина за почистване на машината, но колкото и да съм упорит пластмасата си има следи от латекса :( А се замислях да отворя машинката за да я ремонтирам, защото предполагам е нещо елементарно, но от Вас тук знам за доброто гаранционно обслужване с което ще се наложи да се сблъскам сега и това ме възпря да я отворя, ако беше райдър вече да съм Ви описал какъв е бил проблема :)
Chefo77 - майстор
cholev написа:
...Демек ако двата уреда са 14.4в и пробиват едни и същи отвори, а единия е с батерия 1.5ач а другия 3 то този с 3ач ще пробие 2 пъти повече отвори ако производителя не е излъгал и батериите са заредени еднакво и нови и двете. От марката не зависи
Бля бля бля.
На теория би трябвало да си прав. Но на практика - нищо общо.
Има петел за 5 пари, има и петел за 55 пари. И не, не пеят еднакво, ако и да имат гребен и пера. Има Райдър, има и Хилти. И двете са червени.
Мога да ти манипулирам по произволен начин всеки тест. И ти можеш.
А ако едната батерия е на 10 заряда, другата току-що разопакована, пак ли еднакво ще държат?
cholev - майстор
така де. И аз така казах= при еднакви условия. Вадиме от кутията, зареждаме и тестваме Ако и твойта макита и моя парксайд са еднакви волтове и ач трябва да изкарат еднакво ако производителя не лъже.
Chefo77 - майстор
Аз нямам Макита верт, имам Бош 10.8 с четков мотор. С въртящ момент почти колкото на 18 волтовия Парксайд :wink: И с батерии с капацитет, който Парксайд никога няма да изкарат на пазара.
cholev - майстор
Търсачката ми дава Бош-ове 10.8в от 20-30Н и до 2Ач батерии.
18в * 1.5ач дава 27Вч енергия
10.8в * 2ач дава 21.6Вч
А и на 18в въртящия момент 35Н
Дето се вика големите волтове са си големи волтове.
Е но предпочитам да завивам с 10.8 или 14.4 :-D (12в го нямам)
Теглото също има значение

ПС. погледнах- оказа се че 18в е 40Нм

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: