Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
Добре сте си вие конспирации моспирации, за всичко си имате обяснение (жена ми е същата- за всеко нещо теория и все грешна :-D )
Ама аз какво да правя- както казах правя ремонт на две стаи и реших да сменя контактите. Преди 2,3 седмици (или малко повече) си взех контактите на powerfix- 4 броя в кутия и ги сложих в едната стая. Цената по спомен 7-8лв- качество отлично. Обаче за другата няма. Отивам вчера до снабстрой като най близко и що да видя- най елементарен контакт 4.60лв. 18лв 4 контакта. Да е.а и конспирацията. Пари на вятъра. Другия път като ги пуснат ще си купя 4кутии, че имам още да сменям
fore - майстор
p.v.x написа:
Не знам за друго , но такова чудо , от гледна точка на сервизна и рекламационна политика , не съм чувал за други магазини.

Да направя реклама на магазина. :-D

Вземайте какъвто инструмент ви трябва , за вашия ремонт. Свършете си работата , без да го жалите в рамките на три месеца , и смело връщайте.

Ако ми прочетат публикацията , ще се хванат за главите. :-D :lol: :lol:

:rock:
Не е три, а е един месец срока за връщане на стоката без обяснение и дефект.

----------

Незнам какви са ви теориите за конспирацията, но инструментите на Лидл са качествени и на добра цена. Като видях на Спарки Пендулата с изтегляне на 750 лева в Бриколаж и се изприщих.

А имам доста неща и на Спарки. 4 кг перфоратор е най скъпият от тях- 550 лева е сега.

Да не говориме че имат и доста интересни хранителни продукти и намаления, които може да се открият само в Кауфланда. Билата се опитва да намаля нещата, но .........
tntcom - специалист
Много си е добра темата. С над 20-тина инструмента и уреда бих казал че качеството клони от средно мъм добро, но в никакъв случай към лошо. Радвам се че изгоних 80% от майсторите вкъщи. Както е приказката "Ако искаш нещо да е направено добре, направи си го сам." За (направи самовци) - "DIY" болшинството инструменти от LIDL са практични и удачни. А в Пр-ер има само скъпи боклуци.
cholev - майстор
Понеже 4 в 1 е актуално да споделя последен опит от днес. 10мм шпилки в стена камък, бетон, теракота, вата гипсокартон. Това една стена в земята. След теракотата на времето хакнак и вата с гипсокартон. Идеята е влагата. Но това е друга тема. Беше монтиран на шпилките бойлер. Едната шпилка я начуках навътре, а другата не мърда. С сабления успях да я срежа- внимание- на 5 мм от стената. И след това дооформих с чука. Рязах с края на триона. Ножче не това от комплекта, а от тези, които се продават отеделно- сребристо биметал 1-3мм дебелина рязане. Отряза 10мм за секунди.
От не инструментите купувам доста неща, но понеже е офтопик, ще спомена само 2, които са ми в топ 2- бирата maestic и самобръсначките cien shark. Иключителни продукти. shark-а държи 3, 4 месеца без смяна, а бирата разбира се е въпрос на вкус, но точно съвпада с моя
jekasus - майстор
Не обръщайте внимание на тия "агенти", които си купили китайска стока на четворни цени :-D
Просто ги е яд, че са дали повече пари за инструмент, който върши същата работа.
Да се допълня -
Това за мен е профи инструмент, за който си заслужава да са даде четворно повече пари, всичко друго е умряла работа...
По-точно принципа на поддръжка и гаранция.
Няма го на български, за това пускам руска версия - https://ru.wikipedia.org/wiki/Kress_Elektrowerkzeuge
С 2007 года весь выпускаемый фирмой инструмент имеет общую гарантию в 2 года и 10 лет в некоторых странах Евросоюза, при условии регистрации инструмента на сайте фирмы и ежегодного периодического обслуживания в сети гарантийных мастерских производителя[12]. Десятилетняя гарантия Kress по сути основана на системе планово-предупредительного ремонта.
Последна промяна от jekasus на нед юли 31, 2016 9:05 pm, променено общо 1 път.
tntcom - специалист
cholev написа:
Понеже 4 в 1 е актуално да споделя...
Знаеш ли дали е безчетков мотора им, май не е, че с тази цена... :supz:
jekasus написа:
Не обръщайте внимание на тия "агенти", които си купили китайска стока на четворни цени :-D
Просто ги е яд, че са дали повече пари за инструмент, който върши същата работа.
Аз се зарибих по тези когато бях в Англия 1998г след Жан Виденов. Взех си маратонки шарени от 20 намалени на 10 лири. Издържаха 2 сезона без да се разкъсат. Като бивш спортист нямаше обувка да ми устой за 1 сезон. Та сега близо 15 години по-късно ги преоткривам. Хубавото е че където и да съм в Европа може да ги намеря. Само уточнявам за тези който не са преживели голямата депресия, че тогава не бяхме член на ЕС.
dundi - специалист
vladko33 написа:
На 11-ти август пускат мултицет. Струва ли си 27-те лева ?

http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 0%B5%D1%82
Здравейте! Мултицета върши работа, за в къщи. Но ми се струва че цената му е малко завишена, преди струваше 22 лева мисля но може и да греша. Ако се потърси в специализираните магазини може да се намери и по добър на същата цена. Колкото до инструментите на Лидл за цената си са много добри, да ги сравняваме с професионални е неуместно. Аз лично рядко ги ползвам да кажем един два пъти в месеца и за мен са с най добро съотношение цена качество. Имам винтоверти, зегето, сабления трион и "дремела", ами каквото е трябвало да си свърша съм го свършил.
p.v.x - майстор
cholev написа:
Понеже 4 в 1 е актуално да споделя последен опит от днес. 10мм шпилки в стена камък, бетон, теракота, вата гипсокартон. Това една стена в земята. След теракотата на времето хакнак и вата с гипсокартон. Идеята е влагата. Но това е друга тема. Беше монтиран на шпилките бойлер. Едната шпилка я начуках навътре, а другата не мърда. С сабления успях да я срежа- внимание- на 5 мм от стената. И след това дооформих с чука. Рязах с края на триона. Ножче не това от комплекта, а от тези, които се продават отеделно- сребристо биметал 1-3мм дебелина рязане. Отряза 10мм за секунди.
От не инструментите купувам доста неща, но понеже е офтопик, ще спомена само 2, които са ми в топ 2- бирата maestic и самобръсначките cien shark. Иключителни продукти. shark-а държи 3, 4 месеца без смяна, а бирата разбира се е въпрос на вкус, но точно съвпада с моя
Браво "cholev".

Как ти идват на акъла , така хубаво да ги редиш. :prayer:

Тука имаше един колега. Качваше клипчета , на техниката закупена от Лидъл.

Без много приказки. Гледаш и си правиш заключения.

Ти една снимка не качи. Камо ли клип.

Не че не ти вярвам , но нагледно ще е по полезно и интересно.

:rock:

пп. Да нямаш нещо общо , с бившия кмет на Перник.
Chefo77 - майстор
В събота ще пускат голямата прахосмукачка. Бързайте да се вредите, че от Фестуул са решили да изкупят всички бройки, да не им разбият пазара :lol: :lol:
jekasus - майстор
Chefo77 написа:
че от Фестуул
Упсс... https://www.youtube.com/watch?v=Nz6Rclykc9g

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: