• 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 126
Нека намерим най-тънките цени.
estorm - специалист
prascho написа:
Купували ли сте гсм от Olx?
От 4ри 2та се оказаха с проблем който при проверката в офиса не можеше да се открие.
Важно е да се чуеш предварително с продавача и да се разбереш да няма скрито покрито макар, че последната за малко да ида да я търся за да и навра htc-о отзад. Хитрата сврака го изпрати с паднала батерия и се доверих на разговора който проведохме предварително с нея.
Та накрая се оказа, че е скрила точно 3 дефекта.
prascho - майстор
Аз точно за това говоря. Телефон нокия 225, нов, с гаранция от Мтел /подарък при подписване, оставаща гаранция от 1,5г до 2г/. Гледам цената му варира между 70 и 100лв в olx. Нов е 95лв в търговската мрежа. Но най-вероятно е кодирам. Като сложи човек и куриера.... та не знам де му иде файдата.. Като е взет от магазин в "X" населено място, може ли да се даде на сервиз в София...? /би трябвало, ама../
estorm - специалист
Ами питай продавача дали е свободен към други оператори. За тлф с остатъчна гаранция има само две неща да не я признаят независимо къде е купен. Да му са сменили операционната система или да е бил наводнен. За второто дори да работи в сервиза ще видят следите от окиси по пистите. А и ако е със скапана батерия също няма да я сменят.
Не всички са далавераджии в продавалниците. Повечето дето продават просто гледат да се оттърват от нещо дето вече не им трябва не, че е скапано и дефектно.
Друга не малка част са си консуматори купуват ползват малко и продават.
Има и дето гледат да изкарат някой лев. Взимат нещо повредено оправят го и го продават.
Някой направо от магазина ги пускат там :lol:
prascho - майстор
Само не знам дали има бг меню :?
prascho - майстор
Емаг-ът нещо май се срина след 18 часа.....
mgbagera - специалист
Абе не е от ОЛХ ама цената е доста примамлива :?
http://get.bg/metabo-akumulatoren-ud-lz ... 91850.html
Анонимен1
Май са се объркали, трябвало да е 98 лева, но в такъв случай са длъжни да ти го дадат за обявената цена, тъй-като са онлайн магазин. Ако някой ще поръчва да си направи снимка на екрана и ако после кажат нещо, показвате снимката или отказвате поръчката.
mgbagera - специалист
Онзи ден поръчвах принтер от там и ми се обаждат да кажат че вече бил с нова цена 20лв повече [-( Много работи не им отговарят на цените #-o
http://get.bg/metabo-prahoulovitel-spa- ... 70100.html

П.П: гледаи са ко става като го сложиш в кошницата от 0,89лв на 1 089.00 лв :down:
Анонимен1
mgbagera написа:
Онзи ден поръчвах принтер от там и ми се обаждат да кажат че вече бил с нова цена 20лв повече [-( Много работи не им отговарят на цените #-o
http://get.bg/metabo-prahoulovitel-spa- ... 70100.html

П.П: гледаи са ко става като го сложиш в кошницата от 0,89лв на 1 089.00 лв :down:
Нещо станаха големи мизерници май, преди няма и месец им дадох за ремонт един телефон, половин час го оглеждаха само да се заядат за нещо и да ми откажат гаранция. Накрая го приеха уж за смяна на тъч скрийна и после ми го върнаха без нищо да са му правили :x Само дето стоях 10 дни без телефон. Отделно всеки път техния куриер няма пари да ти върне ресто. Идеално обслужване. =D>
nikolson - майстор
Това не е за направи си сам, но цената му е ниска, само че е без тринога.
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 126

Тема "Добри попадения в OLX - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: