Нека намерим най-тънките цени.
Virtex - майстор
Я кажете този 15J перфоратор само перфоратор ли е ? т.е. става ли за дупчене със свредла или няма режим за това.

Че ще предстои с голяма вероятност разбиване на стара баня и циментови мивки ( правени "както трябва" едно време и стоящи в същият си вид вече 40г ) и се чудя как да се направи.

Предния път го разбивах подобно нещо с голям чук, но и голям зор беше. И въпроса е дали големия перфоратор ще е подходящ, но ако само "разбива" няма да има друго приложение освен тези мивки.

Иначе комплекта битове го имам от предният път, не съм го ползвал много, но е ОК за парите си. За в колата е идеален.
Последна промяна от Virtex на пон авг 08, 2016 11:06 pm, променено общо 1 път.
jekasus - майстор
potrebitel22 написа:
т.е. става ли за дупчене със свредла или няма режим за това.
С голяма ударна сила за къртене и пробиване в бетон, камък или зидария
Chefo77 - майстор
Аз пък защо си мислех, че това е къртач ... :?
kolcho - специалист
potrebitel22 написа:
Я кажете този 15J перфоратор само перфоратор ли е ? т.е. става ли за дупчене със свредла или няма режим за това.
Само къртене, няма възможности за въртеливо движение.

https://www.youtube.com/watch?v=UGaoox0zU90
kolcho - специалист
jekasus написа:
potrebitel22 написа:
т.е. става ли за дупчене със свредла или няма режим за това.
С голяма ударна сила за къртене и пробиване в бетон, камък или зидария

Бъркаш , няма пробиване с въртеливо движение - само с бой!
jekasus - майстор
Сега прегледах PDF и простия превод ме подведе, то си е чист къртач.
Утре, ако в магазина, ще го проверя лично :-D
gogosto - специалист
kolcho написа:
gogosto написа:
Аз съм роден и изграждан като мислещ човек в предишният строй и съм учил трудово обучение, където са ни обучавали да си ремонтираме всичко сами.
Aаа, доброто образование обяснява защо:
1. Се опитвате да върнете негодната машинка три дни след срока по гаранционните условия.
2. Сте убеден, че тези неща са просто "компресорче / едно изречение по-долу компресорчето се превръща в "суперпрост мотор"/ от 50 вата+5 м маркуч. Колко просто звучи в устата на добре образованите хора! Само дето не може да обясни факта, че това моторче / което иначе си работи на 6/ и неговия маркуч успяха да направят едно-единствено нещо - да Ви полеят с боя...Нали е свръхпроста тази работа - защо машинката боядиса Вас и себе си, а не тавана?
3. Сте убеден, че всичко трябва да ремонтирате сами.
4. Догодина пак ще дебнете "промоциите". Интелигентността задължава!
:supz:
Що се отнася до "промитите от реклама мозъци" - малко ще Ви разочаровам - съдя за нещата не от рекламите, а единствено от личен опит. И понеже съм имал възможността да сравнявам професионална с любителска техника / в определени области/ имам и известна представа за разликите. Поради което всякакви разсъждения на соц-образовани хора по тази тема могат да ме накарат единствено да се смея снизходително. Което и правя!
:lol:
Вижданията ни с Вас са много различни така, че спора е излишен няма как да убедя в нещо човек, който не иска да види очевадното. Аз оставам да чистя още латекса от лидълското мече може би до края на изгубеното ми лято ще се справя. А ремонтите си правя сам от как се помня и няма как да ме убеди някои да викна фирма да ми боядиса кухнята.
kolcho - специалист
jekasus написа:
Утре, ако в магазина, ще го проверя лично :-D
Ще разбиваш пода на магазина лично?
Недей така кръвнишки, моля те :wink:
cholev - майстор
Chefo77 написа:
Ако се е шегувал, следва да му поднеса извинения :)
А дали?
Дето вика жена ми: не мога разбера кога се шегуваш, кога говориш сериозно- и това след 30год брак :-D . Така че не се извинявай.
1. Варна ми е един от любимите градове- последните 10години - дето викат фор бизнес и фор плежър
2. Купувам само парксайд- няма алтернатива
3. Макита е по добра. Одеве влязох в един магазин в мошино случайно и гледам туй онуй на макита. Зеге май към 300лв или повече100% професионално и супер пупер, но твърдо съм убеден, че този който даде толкова пари за някакво зеге не е наред с главата- 300лв или 400 па може и 500 да бяха- абе студио х. Не е истина... :?
Зеге пичове. Това е подигравка с клиентите. Мани, а пък те се кефят. :? Не е луд този с баницата.. както е определението- цената на една стока е равна на парите, които клиента е готов да даде.
kolcho - специалист
gogosto написа:
няма как да убедя в нещо човек, който не иска да види очевадното.
Очевадното в случая просто вади очите - налице е човек, който целият се е омазал в латекс, забавил е ремонта си, губил си е времето и парите за глупости, все още не може да довърши нещата и въпреки всичко възнамерява догодина да повтори упражнението!
Това е истинска комедия за зяпачите, като мен :lol:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: