• 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
aiako - специалист
Заслужава ли си този за 88 кинта ?

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-27E ... _23742.htm
18 волтовия със Li-ion батерия ли е ? Със сигурност не е 10.8V защото той изглежда по друг начин.
dundi - специалист
На брошурата се вижда че е PABS 18-Li B2, което означава че е с литиево-йонна батерия. На кутията ще пише. Аз имам 10,8 волтовия и съм доволен от него, въпреки че леко бие шпиндела. Замислям се и за този но не знам дали ще сваря.

http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 18-Li%20B2 тук има инструкция на български в pdf формат.
и аз имам 10.8 волтовия и при мен бие леко, но нищо фатално и си свърших много работа с него.
Чудя се дали 18 волтовия ми трябва, като се има в предвид че сигурно ще е доста по-тежък.
ulieliadi - специалист
То се е видяло , че и този ще го отнасям :-D 10.8 волтовия го купих уж за всеки случай и по едно време се усетих , че вече си работя само с него. Досега никакви проблеми , пък 18 волтов за тия пари с лит-йон батерия няма друг :?
mitko64 - майстор
Еми то само патронника и е около 30лв. Сутринта след яко бутане на входа и взривен 50 метров спринт, успях да скубна една 18 волтова!!
guroto - специалист
Къде това бе колега,в кой LIDL се наложи да спринтираш,че да се докопаш до винтоверта?Аз отидох в 7.30 в LIDL Красна поляна и на тезгяха имаше 10-15 винтоверта и никой освен мен не проявяваше интерес.Грабнах един и с 50 метров спринт се изнесох :lol:
mitko64 - майстор
Бяха 6 бройки в Овча купел. В 7 часа бяхме поне 15 човека на входа.
guroto - специалист
Да в LIDL Овча купел е лудница.На мен той ми е по-близо,но след като преди няколко месеца отидох там за перфоратора и го нямаше,се обадих по телефона за инфо къде го има и ми казаха почти навсякъде.Тогава разбрах,че в Овча купел повече няма смисъл да ходя,явно има много мераклии там и преминах на Красна поляна.
griffin - майстор
Венто новите винтовертия явно всички бият патронниците имам 12В на лидл и той бие в нет-а гледах 10В на синия бош и той биеше явно има нешо което са омазали с новите технологии за сравнение имам едно спарки на 6 години което не мърда патронника :-) само дет е голямо и с стария тип батерии та отива в пенсия :-).
  • 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: