• 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
prascho - майстор
Аз имам един от 19 части от Юни. Сега взех най-разнообразния комплект от 71 части та се чудя половината битове дали въобще ще ги ползвам. Дали да не го сменя с този с камъчетата :?
mitko64 - майстор
Aбе заринал съм се и с камъчета, но е хубаво, да си е прилежно, в една кутия, а не да влача по няколко комплекта.
EDI - майстор
Айде и аз съм готов с поръчката, имам си делта шкурки и длета.Още не съм ги видял, чак довечера като се върна от работа. :lol:
prascho - майстор
То и аз това взех - длета и комплект битове.

Пасувам за винтоверта. Дори се чудя дали да давам батерия на Крес-а за рециклиране или да събирам пари за някой жичен винтоверт/гайковерт от някоя промоция на Кумай :). Така поне няма се занимавам при смъртност на батерията.

П.П. В някоя от темите се въртеше едно число от 190лв на промоция, което ми се вижда ок. Само не знам дали тези винтоверти стават за сглобяване на мебели или са прекалено мощтни.
EDI - майстор
СКИЛ-четата са по-евтини, май към 100-ина вървят.И аз се сещам, че имаше някакви МАКИТА за около 200 лева, ама никакъв спомен къде съм гледал подобно нещо и какво точно като модел.
mitko64 - майстор
Toзи модел, с кабела, май беше с натрисане, 100Nm, няма многостепенен съединител, едва ли е подходящ за мебели.
anabolicbeast - специалист
mitko64 написа:
Toзи модел, с кабела, май беше с натрисане, 100Nm, няма многостепенен съединител, едва ли е подходящ за мебели.
Ако тава въпрос за TD нещо си, освен съединител няма и спирачка!
mitko64 - майстор
При положение, че е без патронник, с 1/4 холдер, не знам защо и е моторна спирачка. Такава слагат знам на модели с едновтулков патронник.
chandler_vt - специалист
EDI написа:
СКИЛ-четата са по-евтини, май към 100-ина вървят.И аз се сещам, че имаше някакви МАКИТА за около 200 лева, ама никакъв спомен къде съм гледал подобно нещо и какво точно като модел.
Скил-че си взех за 97 лв., на 14,4 V обаче. Но пък има 2 батерии никелови, 6 свредла и 6 бита в куфар и един удължител за битовете.

Днес си взех свредлата от Лидъл. Не съм ги пробвал, но изглеждат добре заточени.
anabolicbeast - специалист
mitko64 написа:
При положение, че е без патронник, с 1/4 холдер, не знам защо и е моторна спирачка. Такава слагат знам на модели с едновтулков патронник.
Нямах предвид блокиране на шпиндела, а електрическа спирачка - тази , коята спира въртенето в момента на пълното отпускане на спусъка.
  • 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: