Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
За мечето: първи опит отрицателен- намазах се здраво, помпата не тръгва, мечето се вади. Абе драма :-D
Втори вече с размисъл. Пластмасовото ключе заключващо мечето го повдигаме принудително с един щуцер от ... няма значение. Мечето вече не се вади. Помпата и хванах цаката- натискаш рязко и включва. Е втория път нормално. И миенето не е кой знае какво, но 5 кила ги помпа за норматив
Virtex - майстор
Това с марките е дискутирано...хората се кефят и на опели и на мерцедеси. Това човек мъче да оправдае покупките си пред другите е голяма простотия, лично мнение. Едните защитават евтините, другите скъпите...всеки да купува каквото иска.
Един фен тук преди време си защитаваше опела без да се качва на друга кола - ми хубаво, но не натрапвайте избора си на другите. Тези, които карат мерцедес се кефят като тези, които карат опел. Просто защото такъв им е избора.
Да се каже, че едните, които си избрат маркови се прецакват, че дават пари (т.е. са прости) е същото като да се каже, че тези, които купуват техника от лидл са бедняци - и двете са обиди.

Иначе по темата - явно няма да го вземам този къртач, може и да е на уникална според някои хора цена, но ще блъскам с едно старо спарки-елтос, дано се оправя.
kolcho - специалист
cholev написа:
твърдо съм убеден, че този който даде толкова пари за някакво зеге не е наред с главата-
Човече, дали можеш да стоплиш, че ако един човек си изкарва хляба с помощта на такъв инструмент, то проблеми с главата би имал само при положение, че си купи Парксайд за 70-80 лв, вместо професионална машина, която наистина струва няколко пъти по-скъпо, но е в състояние да издържи на ежедневни натоварвания, които често са с критични стойности?
При това положение - кой не е наред с главата, този който купува нужната му машина, или ти, който не си в състояние да разбереш смисъла на такава покупка?
Колебая се в отговора на този хамлетовски въпрос :wink:
:lol:
Chefo77 - майстор
Ами какво да ти кажа, Чолев... и Жигулито е кола, и Мерцедеса е такава, но Мерцедеса си струва всяка една стотинка в повече. Ако разбира се си жив и има с какво да усетиш предимството му.
Та Макитата за 500 е толкова различна машина от лидлските (имал съм две), че не е истина. Но, както казах, ако има с какво да го усетиш.
Последна промяна от Chefo77 на вт авг 09, 2016 12:10 am, променено общо 1 път.
themask - специалист
Добре де, тук не беше ли тема за инструментите на лидл? Хайде спрете се вече с убеждаванията кой какво да си купи и кой е луд. Форумът също така се казва "направи сам", а не "професионална лига". Събрали сме се да обсъждаме дали дадено лидълско творение е читаво или не. Аз лично притежавам и лидълски инструменти, и профи - човек сам си преценява кое от коя марка подхожда на нуждите му.
Фоукъс плийз!
Virtex - майстор
И аз това се опитвам да кажа, но явно повечето тук искат да си оправдаят покупките.

Темата е за разискване на дадени продукти от дадена марка, не дали някои се е прецакал или друго.
gogosto - специалист
kolcho написа:
gogosto написа:
няма как да убедя в нещо човек, който не иска да види очевадното.
Очевадното в случая просто вади очите - налице е човек, който целият се е омазал в латекс, забавил е ремонта си, губил си е времето и парите за глупости, все още не може да довърши нещата и въпреки всичко възнамерява догодина да повтори упражнението!
Това е истинска комедия за зяпачите, като мен :lol:
Както виждаш ние в Перник обичаме да се "мажеме с латекс" и за нас това не е драма можем да го обънем на майтап ето и Сholev си е купил пернишко мече и се е справил след малка драма, така, че профимечетата ще ги оставиме да си ги купуват професионалистите ние за вкъщи на лидъл ще разчитаме. :)
Chefo77 - майстор
Пич, вярвай ми, познавам няколко бояджии от много висок ранг (ама наистина много висок) и съм бил на хиляди обекти. Видял съм някой да боядисва с електрическо мече точно два пъти. Първият път беше един пич, чичо на снаха ми, си боядисваше апартаментите с Пейнтзуум сам, за кеф. Вторият път бяха някакви чекиджии - пишман бояджии (с това не целя да обидя когото и да е тук), които тъкмо бяха инвестирали едни пари в зелено Бошче, но много бързо го изоставиха и довършиха с валяците преди клиента да ги е изхвърлил заедно с машината.
Така че във всичките си варианти тази машина си е любителска.
gogosto - специалист
gogosto написа:
kolcho написа:
gogosto написа:
няма как да убедя в нещо човек, който не иска да види очевадното.
Очевадното в случая просто вади очите - налице е човек, който целият се е омазал в латекс, забавил е ремонта си, губил си е времето и парите за глупости, все още не може да довърши нещата и въпреки всичко възнамерява догодина да повтори упражнението!
Това е истинска комедия за зяпачите, като мен :lol:
Както виждаш ние в Перник обичаме да се "мажеме с латекс" и за нас това не е драма можем да го обънем на майтап ето и Сholev си е купил пернишко мече и се е справил след малка драма, така, че профимечетата ще ги оставиме да си ги купуват професионалистите ние за вкъщи на лидъл ще разчитаме. :)
Аз това се оптвам да убедя колегата, че аз профи техника не търся, който иска и работи професионално нека си купи такава. Мен ми е кеф да се глезя като ремонтирам да ми е по "електрифицирано" , имам си излишни 100лв и си ги давам за да си угодя. Той се опитва да ме убеди, че съм прост селянин защото не съм бил за такова мече. Това, че ми се е паднало дефектна бройка какво съм виновен просто късмет.
Chefo77 - майстор
От четвъртък пускат отново гравьора. Макар с променен дизайн, ако е същия като качество с предишния, е много добър. Аз си гравирах само нивелите, но брата надписа сума бъчви с него.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: