Нека намерим най-тънките цени.
EDI - майстор
Аз пък за такава сериозна профи работа -7 или 8х200 не бих го взел.С няколко навеса ще си изплатиш нов модел импакт ДЕВАЛТ с 4 амперови пакети.Намира се за около 400-500 лева.
XpacTa - специалист
Мислех да взема една тресчотка да седи в колата, но сега гледам, че от другия четвъртък пускат други комплекти. Според вас кой е най-подходящ?
dundi - специалист
Здравейте! За тази http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=44332 има добри отзиви. Аз имам такава само че купена отделно с още една на размер 3/8 и съм ги напъвал леко - вършат работа. Тия от четвъртък, следващата седмица ми изглеждат малко измислени.
stan73 - майстор
Chefo77 написа:
Е за 80 пари с батерия и зарядно си заслужава, защо да не си заслужава? По спомен му даваха 180 НМ.
Само имай предвид, че са им леко немощни батериите откъм капацитет, но ти няма да завиваш по 500 винта на ден.
Направо си е без пари. Това може би е някакъв аутлет или е нещо рефърбищ.
А ако ще върши сероизна работа с него - да си купи още една или 2 батерии и е готов. (даже ако може да докопа по-големите (за ъглошлайфа - още по-добре))
П.П. Имам такава машина (донесоха ми я от Германия и ми излезе доста повече), но поне за мен е изненадващо яка, а и не ти извива китките, като навиваш нещо брутално, както, когато го правиш с обикновен, но як винтоверт.
lebendi - специалист
XpacTa написа:
Мислех да взема една тресчотка да седи в колата, но сега гледам, че от другия четвъртък пускат други комплекти. Според вас кой е най-подходящ?
Комлекта от 46 части изглежда добър,за колата ще ти върши перфектна работа,цената е супер,дано и качеството е на ниво.Аз ползвам подобен комплект на FORCE от 6-7г и го давам и на други и засега се държи.
Tiger221 - специалист
XpacTa написа:
Аз вземах, този комплект от днес, мисля че е по подходящ. Скоро не ми се беше случвало да отвярям лидъла. За самият комплект изглежда добре, но не ми харесва, че "лостчето" за смяна на посоката е пластмаса, но ще го преживея. И на отвертката на дръжката няма възможност за свързване с въртока (няма квадратен отвор в горната част). Тресчотката е с 72 зъба, което според мен е предимство отколкото недостатък. Исках да разглобя тресчотката да и видя "карантиите", но в комплекта няма вложка Т8, а аз в момента нямам. Комплектът е доста пълен, което е добре. Като ги понапъна малко, ще дам отзиви, как е здравината (най-важното).
nikolson - майстор
Не знам какво гледате, но това, което е качено на сайта за следваща брошура, е всъщност предната седмица. :-D :-D
cholev - майстор
Ако кликаш на надписа 15-21 да. Кликни на картинката и си в бизнеса
Tiger221 - специалист
Tiger221 написа:
XpacTa написа:
Аз вземах, този комплект от днес, мисля че е по подходящ. Скоро не ми се беше случвало да отвярям лидъла. За самият комплект изглежда добре, но не ми харесва, че "лостчето" за смяна на посоката е пластмаса, но ще го преживея. И на отвертката на дръжката няма възможност за свързване с въртока (няма квадратен отвор в горната част). Тресчотката е с 72 зъба, което според мен е предимство отколкото недостатък. Исках да разглобя тресчотката да и видя "карантиите", но в комплекта няма вложка Т8, а аз в момента нямам. Комплектът е доста пълен, което е добре. Като ги понапъна малко, ще дам отзиви, как е здравината (най-важното).
Завих една самонарезка в алуминиева дограма и вече има следи по кръстата вложка. Май не са от най-здравият материал. Имам комплекта 108 части на Force и за 5 години точно тези вложки не са мръднали. Сравнено с тях, са мекици. Все пак мисля да ги оставя, защото не е оправдано да се дават повече пари за такъв малък комплект, а не мисля че за тази цена има по-добро.
Изображение Изображение
themask - специалист
Какви следи... то направо се е отчупило едното перо.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: