Нека намерим най-тънките цени.
EDI - майстор
jekasus написа:
Понеже от лакове не разбирам, на добра цена ли ги продават?
Направо си е без пари, свестен лак за вън е над 10-12 лева за 750 грама.Ценово много изгодна оферта, обаче нямам представа от към качества как ще да е при външна употреба.
cholev - майстор
Аз си взех този в квадратната кутия- 22лв май беше преди време, Имам да боядисвам вътрешно и външно около около 50м2. Ще ми стигнат ли тези 5 кила или да отнеса и една кутия от този лак? Единия за външно единия за вътрешно. Боядисване с компресор поне 2 слоя.

От вчерашните неща си взех ъгломера- да има :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
cholev написа:
Аз си взех този в квадратната кутия- 22лв май беше преди време, Имам да боядисвам вътрешно и външно около около 50м2. Ще ми стигнат ли тези 5 кила или да отнеса и една кутия от този лак? Единия за външно единия за вътрешно. Боядисване с компресор поне 2 слоя.
.... :-D
Вземи си лак, да има. Разходът зависи от основата и от полагането. Никой не знае как е при теб ( и ти не знаеш ;-))))
И внимавай в цветовете
cholev - майстор
Основа дъски и дървена ламперия. Трябва вече да са изсъхнали, дъските ги монтирах мокри май месец (с винтоверт парксайд 10.8 и 18в- за пробиване, пневматичния такер парксайд с пирони 4.5см, акумулаторен циркуляр парксайд, сабления флорабест и сабления 4.1 парксайд нивелири ъглов и лазарен на powerfix :rock: ). Само една се е изкривила уеко в единия край. Така че от единия лак перкам вътрешно от другия външно и цвета няма да има голямо значение. Само трябва да избера кой от вътре кой от вън
Virtex - майстор
agj написа:
За тази не знам ,но вкъщи имаме MV 3 на Керхер. Не мога да каже нищо лошо за прахосмукачката, за парите си е перфектна.Смуче здраво ,пробвал съм я и на строителни отпадъци,справи се великолепно.По описание смуче и вода ,но това не е пробвано .Може да се използва за работа с инструменти за обработка на дърво, даже имат и специален модел с контакт в който при включване на инструменти, прахосмукачката се включва автоматично и изсмуква замърсяването. Цента на MV 3 е аналогична на тази от Лидъл. Другия модел е малко по скъп заради автоматичното включване на инструменти ,но ако това ти е необходимо предполагам че си заслужава парите .
Благодаря за информацията !

Не робувам на марки и просто търся нещо да върши работа. След като има и друг избор, ще взема когато има нужда :)
borkata99 - специалист
Чолев, колегата правилно ти казва да внимаваш с цветовете :)
Аз си накупих от миналата година и от тази по 2-3 кутии, ами оня ден ще ползвам Палисандър-а и като го мацнах............ :shock:
На мен ми изглеждаше малко виолетов :? , намазах една вратичка, ама нещо не ми пасна на околното и си го забърсах с парцал с вода.
Иначе лака като лак си е добър, гъст предполагам качествен, ама тия пусти цветове. Имам и от безцветния, ама там такъв проблем няма да има.
Така че ако това не те бърка за цвета или минаваш за първи път-взимай, а и аз имам 3-4 туби не отваряни от двата вида за даване..............
EDI - майстор
чолев, ако ще пръскаш с пистолет, вземай още, при пръскането има и фира.
cholev - майстор
Навихте ме. После ще питам коя е по подходяща за отвън. Тази е полиуретан и се разрежда с вода доколкото прочетох. Другия по спомен май е на друга основа и се разрежда с разтворител- но може и да бъркам. Преди няколко месеца съм го купувал и трябва да го изровя от някъде :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
cholev написа:
Основа дъски и дървена ламперия. Трябва вече да са изсъхнали, дъските ги монтирах мокри май месец (с винтоверт парксайд 10.8 и 18в- за пробиване, пневматичния такер парксайд с пирони 4.5см, акумулаторен циркуляр парксайд, сабления флорабест и сабления 4.1 парксайд нивелири ъглов и лазарен на powerfix :rock: ). Само една се е изкривила уеко в единия край. Така че от единия лак перкам вътрешно от другия външно и цвета няма да има голямо значение. Само трябва да избера кой от вътре кой от вън
Подложи под лака безирец
cholev - майстор
n_a написа:
Подложи под лака безирец
След монтажа пръсках с нещо скъпо срещу гадости по дървото. Това май заместваше безира?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: