Неправилно съхранение. И да има гаранция, как да я признаят

israeli написа:днес като реших да ги ползвам виждам че са раждясали. За мен не е нормално.А за мен не е нормално да си ги ползвал / днес/ и вместо да съобщиш впечатленията си от работата на свредлото, с което си пробивал, да се оплакваш от външния вид ...
jekasus написа:Понеже от лакове не разбирам, на добра цена ли ги продават?Цената е трепач, но възторжени отзиви след ползването на лаковете с цена-трепач нещо липсват.....май никой не иска да си признае, че се е прекарал, а? Щото машинките имат тригодишната си гаранция, ама как се стърже лак от 50 кв.м. дървена конструкция, че да се върне в магазина?
Shift написа:Поради същата причина никой не смее да си признае че се е прекарал с марков лак /или машина/ на тройна цена.Само в определени, специфично нагънати главици тройната цена / ако е платена за нужни продукти от доказани марки, а не ментета/ може да е "прекарване"
kolcho написа:О да, виждал съм отворени Сони и Хоризонт с абсолютно еднакви матрици и софтуер. 1500 срещу 500лв. Е, вярно че притежателят на Сони се е кефил тройно повече, но пък си е платил за това все пак.Shift написа:Поради същата причина никой не смее да си признае че се е прекарал с марков лак /или машина/ на тройна цена.Само в определени ненагънати главици тройната цена / ако е платена за доказани марки, а не ментета/ може да е "прекарване"
Shift написа:Страхотно зрение, особено способността да се вижда софтуера след сваляне на капака на телевизор е много впечатляваща
О да, виждал съм отворени Сони и Хоризонт с абсолютно еднакви матрици и софтуер.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: