Нека намерим най-тънките цени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Неправилно съхранение. И да има гаранция, как да я признаят
israeli - специалист
Как точно се съхраняват свредла? Стояха под навес на терасата и днес като реших да ги ползвам виждам че са раждясали. За мен не е нормално. Може би трябваше да ги мажа през 2 дни с грес? :)
ESPACE - майстор
И какво от това, че са ръждясали? Голяма работа. Туй да им е кусура, ти гледай да са прави и да не мотаят, ръждата ще се почисти с първата пробита дупка.
kolcho - специалист
israeli написа:
днес като реших да ги ползвам виждам че са раждясали. За мен не е нормално.
А за мен не е нормално да си ги ползвал / днес/ и вместо да съобщиш впечатленията си от работата на свредлото, с което си пробивал, да се оплакваш от външния вид ...
Разни хора, разни представи за нормалност :wink:
kolcho - специалист
jekasus написа:
Понеже от лакове не разбирам, на добра цена ли ги продават?
Цената е трепач, но възторжени отзиви след ползването на лаковете с цена-трепач нещо липсват.....май никой не иска да си признае, че се е прекарал, а? Щото машинките имат тригодишната си гаранция, ама как се стърже лак от 50 кв.м. дървена конструкция, че да се върне в магазина?
:?
Shift - специалист
Поради същата причина никой не смее да си признае че се е прекарал с марков лак /или машина/ на тройна цена. :snakeman:
Значи да разбираме според теб е така
- ако някой хвали нещо от Лидл той е или лаик или агент от магазина
- ако никой не хвали даден артикул то е щото той /артикула/ е боклук, а купилият го не ще да си признае че се е прекарал. :roll:
kolcho - специалист
Shift написа:
Поради същата причина никой не смее да си признае че се е прекарал с марков лак /или машина/ на тройна цена.
Само в определени, специфично нагънати главици тройната цена / ако е платена за нужни продукти от доказани марки, а не ментета/ може да е "прекарване" :lol:
Последна промяна от kolcho на пон авг 15, 2016 8:56 pm, променено общо 1 път.
Shift - специалист
kolcho написа:
Shift написа:
Поради същата причина никой не смее да си признае че се е прекарал с марков лак /или машина/ на тройна цена.
Само в определени ненагънати главици тройната цена / ако е платена за доказани марки, а не ментета/ може да е "прекарване" :lol:
О да, виждал съм отворени Сони и Хоризонт с абсолютно еднакви матрици и софтуер. 1500 срещу 500лв. Е, вярно че притежателят на Сони се е кефил тройно повече, но пък си е платил за това все пак. :wink:
kolcho - специалист
Shift написа:

О да, виждал съм отворени Сони и Хоризонт с абсолютно еднакви матрици и софтуер.
Страхотно зрение, особено способността да се вижда софтуера след сваляне на капака на телевизор е много впечатляваща :lol: Увереността, че ако на две матрици пише едно и също нещо - то те са еднакви, е умилителна !
Сега остава да кажеш, че и изображенията на двата приемника са неразличими, за да се усъмня сериозно в убедеността си, че съм ходил в магазини за такава техника и имам известни лични впечатления за работата на маркови и немаркови джаджи...
:lol:
Shift - специалист
Е, няма да ти казвам за изображението, че ще ме питаш как съм го видял зад телевизора.. Ти като виден форумен теоретик /не казвам трол :roll: / си винаги крачка пред мен. :prayer:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: