• 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
guroto написа:
Да в LIDL Овча купел е лудница.На мен той ми е по-близо,но след като преди няколко месеца отидох там за перфоратора и го нямаше,се обадих по телефона за инфо къде го има и ми казаха почти навсякъде.Тогава разбрах,че в Овча купел повече няма смисъл да ходя,явно има много мераклии там и преминах на Красна поляна.
Абе бях първи на касата за излизане, а касовата ми бележка е номер 5.
klomo - специалист
Колеги , прахосмукачката заслужава ли си ?
Може ли да се ползва като аспирация за малките електроиструменти (лентож шлайф, циркуляр, фреза...) и ююбез торбички и да изхвърлям пепелта от контеинера? Намират ли се лесно филтри?
profesionalist_wood - майстор
Вие сте ненормални бе :lol: Вие сте някаква лидълска секта :lol: ,заради вас нито можах да взема нито отвертки,градински клещи,уокитоки,нито зенкерите и ся трябва да купувам от Баухаус :wallbash: или в магазинчето до Халите с 20% надценка :irre:
batkotony - специалист
profesionalist_wood написа:
Вие сте ненормални бе :lol: Вие сте някаква лидълска секта :lol: ,заради вас нито можах да взема нито отвертки,градински клещи,уокитоки,нито зенкерите и ся трябва да купувам от Баухаус :wallbash: или в магазинчето до Халите с 20% надценка :irre:
Удри таа мачка... :lol:
пишман_майстор - майстор
Взех и аз еНо 18 волтово винтоверче , от любопитство :-D .Изглежда добре, има си светодиодче за дупки в тъмното :wink: ,хареса ми как бръмчи .Зарядното ми се види нещо ,мн лекичко :? дано дан' скапе акуто от презаряд.Добре стои в ръката , има добър баланс , блокировка на шпиндела,като цяло не е тежък ( все пак батерията е лека) .Имам доста винтовери , ма да видим и тоз как ще се представи :razz:
joro39 - специалист
пишман_майстор написа:
Взех и аз еНо 18 волтово винтоверче , от любопитство :-D .Изглежда добре, има си светодиодче за дупки в тъмното :wink: ,хареса ми как бръмчи .Зарядното ми се види нещо ,мн лекичко :? дано дан' скапе акуто от презаряд.Добре стои в ръката , има добър баланс , блокировка на шпиндела,като цяло не е тежък ( все пак батерията е лека) .Имам доста винтовери , ма да видим и тоз как ще се представи :razz:
електрониката която зарежда батерията са намира в самата батерия не в зарядното.
Абе ше праим ли нова секта? :lol:
EDI - майстор
Че тя вече стана сектата, темата набъбна до 50 страници. :lol:
angel_ov - специалист
:prayer: :prayer: :prayer: Parkside :prayer: :prayer: :prayer: Powerfix
:prayer: :prayer: :prayer: Parkside :prayer: :prayer: :prayer: Powerfix
:prayer: :prayer: :prayer: -PARKSIDE- ТИ СИ НАШАТА СВЕТЛИНА И РАДОСТ! БЛАЖЕНИ СА СМЕЛЧАЦИТЕ ДА ЧАКАТ В 6 СУТРИНТА ДА ХВАНАТ ПРОМОЦИЯТА! :prayer: :prayer: :prayer:

Северна Корея със идеологията Чучхе ряпа да ядат! :-D Тук си имаме ,,Вечен Майстор- Илия ,, дори си имаме песни- Градил Илия килия.....

Градил Илия килия,
градил Илия килия, ох, аман, аман,
на пътя, на кръстопътя.

Отдолу иде Ирина,
отдолу иде Ирина, ох, аман, аман,
и на Илия думаше.

Вземи ме, бачо Илия,
вземи ме, бачо Илия, ох, аман, аман,
в твойта тясна килия.

Не мога, либе Ирино,
не мога, либе Ирино, ох, аман, аман,
че ти са руси косите.

Че ти са руси косите,
че ти са руси косите, ох, аман, аман,
и ти играят очите.

Косите ке си почерня,
косите ке си почерня, ох, аман, аман,
очите ке си укротя.

Калугерица ще стана,
калугерица ще стана, ох, аман, аман,
и пак при тебе ще дойда.
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: