Нека намерим най-тънките цени.
israeli - специалист
Дали не може да си направим една обща поръчка от Lidl.de, че и аз се точа на този акумулаторен флекс?
По ниски ли ще са транспортните разходи или е излишна гимнастика?

Как е този лазерен метър? Пускан ли е тук при нас?
http://www.lidl.de/de/parkside-laser-en ... ageSize=36
Shift - специалист
Забравих в предишния си отговор да спомена, че купувайки от там си без гаранция. Но пък казват че стоката е по-качествена така че сам си преценяваш.
Virtex - майстор
за триене
Последна промяна от Virtex на ср авг 17, 2016 6:46 pm, променено общо 1 път.
israeli - специалист
Shift написа:
Забравих в предишния си отговор да спомена, че купувайки от там си без гаранция. Но пък казват че стоката е по-качествена така че сам си преценяваш.
Защо пък да няма гаранция? Гаранцията е към Lidl.de и ако се наложи ремонт или замяна, продуктът се изпраща до Германия.
cholev - майстор
Лазерния метър не пускан със сигурност, защото щях да го имам :)
А за флекса съм готов да го имам и без гаранция. За сега една масажна вана на жената и стойката на видеорегистратора дадоха фира ,като ми ги смениха без проблем. Мани друго след смяната видеорегистратора още не съм го ползвал. Сега се сетих. Абе свалянето, качването от колата е голяма досада. Няма бърза връзка- на винт е. Другия начин е да го оставям несвален, но на жегата батерията най вероятно ще даде фира
Chefo77 - майстор
Както бях писал много по-напред, лазерната ролетка изглежда като да е произведена от Лазерлайнер - прилича на един техен модел. Ако е така, силно ме съмнява да е некачествена!
agj - майстор
cholev написа:
Аз пък що си мисля че е пускан....!И то наскоро .Исках да си го купя, но мненията бяха че е неточен.Сигурно затова го нямаш :)
jekasus - майстор
Бъркаш, не е пускан, щото и аз му се каня :-D
Chefo77 - майстор
agj написа:
cholev написа:
Аз пък що си мисля че е пускан....!И то наскоро .Исках да си го купя, но мненията бяха че е неточен.Сигурно затова го нямаш :)
Грешиш!
Пуснаха "лазерния" уред за мерене, който беше леко ултразвуков. заедно с него имаше и имитация на влагомер и нещо като металдетектор за всичко (т.е. откриваше всичко като метал).
jdg - напреднал
Здравейте!
Относно поръчките от lidl.de, днес ми пристигна от там 18v винтоверт.
Транспортът от Германия до България, с помощта на Габко и Спиди ми излезе 14лв. и стотинки(пратката беше с тегло 3кг.).
Мисля, че супер изгодно.
Имаше запитвания относно лака Бауфикс - аз си купих този, в металните кутии.
Не ми хареса много - няма и намек за някакъв гланц(сравнен с този на Леко, който също е на водна основа), по скоро ми прилича на байц.
И цветът му, след минаване на две ръце става много тъмен - не е като този на картинката в/у опаковката.
Ще се види във времето колко е устойчив.
Но за толкова пари - толкова :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: