Нека намерим най-тънките цени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
cholev написа:
Другата седмица нищо интересно. Ще си взема свердлата за големи диаметри викам. Обаче хвърлих око и на тресчотките 40 части. А стигнах до касите нервите не ми издържаха и се върнах и отнесох лентовия шлайф- имаше и един от по старата версия А1- новия е В1. А да си тръгна и си викам да полея придобивките и оп едно бренди 20лв испанско. 40градуса бренди и на български описанието пълна измислица- шери мери подсладено. Уцелих обаче-чудесно коняче.
И те така.
Така се пазарува! :-)))
gogosto - специалист
За чушкопеците да ви кажа- това е несравнимо по бавен начин да печете чушки спрямо нагорещена ламарина. Не говоря за този конкретно от лидл, а по принцип. Имам такъв с две гнезда купих го преди 5 години. Може би и съм пекъл един единствен път на него. Причината да не го харесвам е скоростта на печене, която е несравнима с печенето на ламарина. Става единствено, ако печете до 2 кг чушки и нямате място за огнище.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Чушки е пекат в 3 единични чушкопека. Всичко друга е загуба на нерви и време и дишане на пушек
Двойните и тройни чушкопеци са някакво недоразумение, тотално разминаваме между нуждите на чушката и доволството на изобретателя
jekasus - майстор
Моя чушкопек :cool: не знам колко години гаранция да му дам ...

Прикачен файл

IMG_20150801_132243.jpg
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Сънувах едно такова ;-) Сънувах кое как се готви с него :-))) Как сосовете от бавните неща по периферията попиват в нещата в центъра....
Колко му е диаметърът на твоя?
п.с. комплектовай го съ шпакличка с дървена дръжка. Много обре обръща и разбърква нещата :-)
Прикачен файл:
шпакла.jpg
шпакла.jpg (1.9 KиБ) Видяна 1520 пъти
jekasus - майстор
n_a написа:
Колко му е диаметърът на твоя?
Като нямам рулетка вкъщи... :-D Май от най-големите.
Ако знаеш, какви пилешки сърца стават... :-D
borkata99 - специалист
абе що захванахте да дърпате дявола за оп.............. :)
аз ползвам един единичен и един троен - на мен са ми много удобни, справят се с 30 кила пипер без проблем..........
пробвал съм и ламарина и горелка - за мен си е ............ :roll: но всичко това си е много субективно, кой както му е удобно и си е свикнал си е най-добре :lol:

от вчера Изображение
Изображение
днес са в бурканите, утре ще снимам иначе ето патладжана :wink:

Изображение
Изображение

Иначе за други BBQ-та.............да не почваме, че мале, мале.............. :lol:

ей така се започва и като те хване крастата....няма пущане :-D
Изображение
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Ужасни сте
gnt69 - майстор
Аз съм за тройните чушкопеци щот пекът и патладжани. :partyman:
borkata99 - специалист
нали обещах, пресни пресни от тази сутрин :roll:

Изображение, Изображение

стига вече, че ще ни изгонят, а и още малко ми трябва и ги почвам бурканите /да не показвам ракийките............................/ :lol:

Иначе лентовия шлайф го забърсах: Изображение, миналата седмица: Изображение, сега чакам 900 ватовия.............. :?: абе колекционер !!!

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: