Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
n_a написа:
cholev написа:
...Издънка- тръгва заварката ама много светлина. След няколко секунди спирам' поглеждам маската в режим шлайфер. Мамка му- 2 часа после чакак конюктивит. ....
За друг път да знаеш :wink: Докато чакаш, да си наложиш резенчета суров картоф на очите и около тях
Е това с картофа е класика. Разбира се че го знам. Но соларната маска си заслужава. На този режим- шлайфер има някакво минимално затъмнение а и 80А дава по малко светлина, така че се отървах само с уплаха :?
cholev - майстор
dido uzunov написа:
Гледам ще има оберфреза другата седмица. До сега пускали ли са я?Моля някой да сподели впечатления.
Мойта я имам отдавна. Скоро я монтирах стационарно на маса. Имам още малко работа по нея.
Фрезата на мене ми харесва. За тези пари си е супер
stan73 - майстор
Само да доуточня (а и мисля, че вече го писах някъде): фотосоларните маски си имат пълна защита срещу УВ и ИЧ лъчение постоянно (даже и без да са задействани). Затъмнението става във видимата част на спектъра, като повечето по принцип са си затъмнени на "4" постоянно (включително и моята), да не говорим и, че очите ни си имат доста добра автоматична защита във видимата част на спектъра (дар от Главният Инженер) по-принцип, така, че ако не се прекали зверски (което ще си е чиста проба глупост), конюнктивит няма да има, а най-много дискомфорт (от претоварване с лъчение във видимата част на спектъра).
agj - майстор
cholev написа:
Купих си електродите 2.5мм. Старите от същия вид почти свършиха. Е викам си крайно време е да пробвам и инвертора и маската. Вече 2 месеца ги имам и стоят чисто нови. Пускам (към електрода минус) не пали. Но оградата от 20год ръжда боя-зачистих с шлайфера. Ок. Издънка- тръгва заварката ама много светлина. След няколко секунди спирам' поглеждам маската в режим шлайфер. Мамка му- 2 часа после чакак конюктивит. Е май се размина-двата часа изтекоха. Само леко напрежение.
Какво да кажа- инвертора с маската и тези електроди правят заварката от работа в удоволствие дори за аматьор заварчик като мене
От вашата критика към маската съм доволен- колега от форума не издържа и ми я продаде и надявам се си е купил препоръчваната за тези пари но с по добри характеристики :-D
Абсолютно ясно ни стана че си аматьор заварчик и като такъв мисля че е редно да не обсъждаш неща които не разбираш !
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
agj написа:
...Абсолютно ясно ни стана че си аматьор заварчик и като такъв мисля че е редно да не обсъждаш неща които не разбираш !
Не че нещо, но форумът е аматьорски. И в обсъждането е истината. Някой като пише глупости - кажи му че пише глупости и му го докажи, та да се поучим. Тъпо е да забраняваш :lol: :supz: Жив и здрав бъди!
agj - майстор
n_a написа:
agj написа:
...Абсолютно ясно ни стана че си аматьор заварчик и като такъв мисля че е редно да не обсъждаш неща които не разбираш !
Не че нещо, но форумът е аматьорски. И в обсъждането е истината. Някой като пише глупости - кажи му че пише глупости и му го докажи, та да се поучим. Тъпо е да забраняваш :lol: :supz: Жив и здрав бъди!
Тъпото е че аматьори се опитват да спорят и обясняват неща който изобщо не са им ясни!И съответно подвеждат останалите аматьори!
А на дадения колега нееднократно му бе обяснено защо прехвалената му маска не е чак толкова хубава !А той не само пише глупости но и продължава да дразни !
Avas_co - майстор
agj написа:
n_a написа:
agj написа:
Тъпото е че аматьори се опитват да спорят и обясняват неща който изобщо не са им ясни!И съответно подвеждат останалите аматьори!
А на дадения колега нееднократно му бе обяснено защо прехвалената му маска не е чак толкова хубава !А той не само пише глупости но и продължава да дразни !
Е, те това, че ще подведе някоя друга будала е най-тъпото.
Инъче не знам какво му се вързваш на фена на Парксаид, сега то нали имат добри попадения, ма ти да му обясниш, че за сходни пари има много по-добър продукт и той въпреки това да се нахендри на тоя ташак, и да се кефи максимално, =D>
Shift - специалист
Avas_co написа:
agj написа:
n_a написа:

Е, те това, че ще подведе някоя друга будала е най-тъпото.
Важното е някое профи да не пострада!
Avas_co - майстор
Shift написа:
Avas_co написа:
agj написа:
Моля !?
Виж сега и аз имам туй-онуй от бакалията и си мисля, че имат доста добри попадения.
Сега конкретно аз имам прахосмуч, и си е ОК, ма не бих повторил, нищо че е отнесла няколко ремонта, постоянно се чисти с нея в къщи и редовно аз си я мъкна по обектите да си чистя ...
Ми за малко повече пари ще си взема Karcher, по-малка, по-тиха, с повече възможности, и драми с консумативи няма.
А конкретно фена на марката Парксаид го ядат, защото е някво безобразно диване, за него хората дали 300-400 лева за перфоратор Макита били глупаци, щото неговия Парксаид бил по-добър - :prayer:
Пък колко хора му обясниха, че тоя елжен е детска играчка от Лъки Гърл и за тия пари има нещо доста по-читаво, както и за маската.
Та по темата- Лидъл имат не лоши неща за в къщи, но да ги бутаме при висшата лига, някак не е коректно, а за определени продукти- ми могат и да се намерят доста по-качествени неща на сходна цена.
Shift - специалист
Avas_co написа:
Shift написа:
Avas_co написа:
Та по темата- Лидъл имат не лоши неща за в къщи, но да ги бутаме при висшата лига, някак не е коректно, а за определени продукти- ми могат и да се намерят доста по-качествени неща на сходна цена.
Това е самата истина,казана няколко пъти в темата. А дискусията е точно с тази цел - да отсеем кое става и кое -не.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: