guroto написа:Колега успя ли да пробваш прахосмукачката с фреза за канали?Нямам още фрезата. Времето се оправи и от понеделник може да я пробвам с ълошлайф. В момента съм на дърварска вълна, нарязах 20 кубика, имам още 10.
comunikator написа:Зенкерите са пълен ташак.

пишман_майстор написа:Да си изкажа мнението си за онези свредла с фрезенк..излязоха пълен таш@кПък колегите леко ме взеха на подбиваз си го знаех де, след като отворих кутията , ма викам един тест поне....пък те посиняха на третата дупка
Като ги видите пак на "прИмоция" не си ги купувайте

пишман_майстор написа:Stefan_62 написа:Аз също си заприходих от Лидл зенкери и при пробата в дърво си работят добре не забелязях да посинеят както казва колегата "пишман_майстор". Явно ги е пробвал в металХаха...в дърво беше, правих една пейка с дъски от салкъм , проблема не беше в зенкера,той е добре.Проблема е в самото свредло , ако може да се нарече така - то посиня,върха му .За тези които не знаят-прилича буквално на пирон с канал , но не и на свредло, а и от метчиците съм доволен, само още не съм изпробвал " Форстнер свредлата".
За чам-да ,там трудно ще посинее
EDI написа:Е, то остава и в метал да ги е пробвал.Посмъртно не мож проби и поцинкована ламарина с него.пишман_майстор, я опитай да заточиш леко режещите ръбове на зенкера, да не би да нямат ъгъл и да трият, дали няма да стане.
Това ,което ще направя е да сменя самите свредла и да сложа на новите зенкерите от Лидълските , смятам ,че така ще станеи проблем с пробиването не ще имам повече
Да добавя : и форстнер свредлата са таш@к

Абе 50 на 100 са нещата дет' си струват