• 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
guroto написа:
Колега успя ли да пробваш прахосмукачката с фреза за канали?
Нямам още фрезата. Времето се оправи и от понеделник може да я пробвам с ълошлайф. В момента съм на дърварска вълна, нарязах 20 кубика, имам още 10.
пишман_майстор - майстор
comunikator написа:
Зенкерите са пълен ташак.
:-D Когато го написах и аз
пишман_майстор написа:
Да си изкажа мнението си за онези свредла с фрезенк..излязоха пълен таш@к :evil: аз си го знаех де, след като отворих кутията , ма викам един тест поне....пък те посиняха на третата дупка :x Като ги видите пак на "прИмоция" не си ги купувайте :axe:
Пък колегите леко ме взеха на подбив :) че май съм бил дупчил джилезо :shock:
пишман_майстор написа:
Stefan_62 написа:
Аз също си заприходих от Лидл зенкери и при пробата в дърво си работят добре не забелязях да посинеят както казва колегата "пишман_майстор". Явно ги е пробвал в метал :lol:, а и от метчиците съм доволен, само още не съм изпробвал " Форстнер свредлата".
Хаха...в дърво беше, правих една пейка с дъски от салкъм , проблема не беше в зенкера,той е добре.Проблема е в самото свредло , ако може да се нарече така - то посиня,върха му .За тези които не знаят-прилича буквално на пирон с канал , но не и на свредло :evil: За чам-да ,там трудно ще посинее
EDI написа:
Е, то остава и в метал да ги е пробвал. :-D .пишман_майстор, я опитай да заточиш леко режещите ръбове на зенкера, да не би да нямат ъгъл и да трият, дали няма да стане.
Посмъртно не мож проби и поцинкована ламарина с него :-D
Това ,което ще направя е да сменя самите свредла и да сложа на новите зенкерите от Лидълските , смятам ,че така ще стане :razz: и проблем с пробиването не ще имам повече :wink:

Да добавя : и форстнер свредлата са таш@к :wink: аверче си е купил и.. :x вече са за претопяване :lol:
Абе 50 на 100 са нещата дет' си струват :prayer: другите... :axe:
profesionalist_wood - майстор
mitko64 написа:
klomo написа:
Колеги , прахосмукачката заслужава ли си ?
Може ли да се ползва като аспирация за малките електроиструменти (лентож шлайф, циркуляр, фреза...) и ююбез торбички и да изхвърлям пепелта от контеинера? Намират ли се лесно филтри?
Изчакай модела 1500 В2, много е добър. За консумативите е тегава работа- торбите стават от Спарки, но филтъра няма намиране в България.
Колко е кинта?
griffin - майстор
Форстнер свредлата са средна хубост но трябва да ги заточиш :-) иначе веднъж заточени са сносни :-)
Chefo77 - майстор
На връщане от работа с колегата решихме да минем да видим вертовете. Виж, верт не видяхме, но се обзаведох със сгъваем ключ за джанти за Фиатката и мултишлайф за 35 лева. Имаше много. Също така и много полиращи машини и прахосмукачки. Лидл - Зеленчукова борса, ако някой реши да си заприходи ...
angel_ov - специалист
И аз си взех ключа днес. Веднага го тествах смених си зимните гуми. Излезе читав. Някои болтове бяха доста стегнати наложи се да скачам на ключа, но и това не помогна. Забих му една тръба да увелича рамото и бях го прежалил, но издържа. За 6.50 си заслужава парите.
mitko64 - майстор
profesionalist_wood написа:
mitko64 написа:
klomo написа:
Колеги , прахосмукачката заслужава ли си ?
Може ли да се ползва като аспирация за малките електроиструменти (лентож шлайф, циркуляр, фреза...) и ююбез торбички и да изхвърлям пепелта от контеинера? Намират ли се лесно филтри?
Изчакай модела 1500 В2, много е добър. За консумативите е тегава работа- торбите стават от Спарки, но филтъра няма намиране в България.
Колко е кинта?
Мисля беше 149лв. лятото когато я купих. Смуче много яко, вдига килим. Тръбите освем , че имат готина система за разгъване са от неръждавейка(гаранция, магнита не лови).
Mega - специалист
Аз се метнах на комплекта шпакли за 15 лв. Много добре изглеждат като изработка.
пишман_майстор - майстор
И аз ги загледах.Видяха ми се доста добре направени и ламарината им е до края на дръжката, което мн ми хареса , май пишеше че са и неръждаеми ,което си е още един + . Мисля да си взема и аз :?
teon - специалист
Chefo77 написа:
На връщане от работа с колегата решихме да минем да видим вертовете. Виж, верт не видяхме, но се обзаведох със сгъваем ключ за джанти за Фиатката и мултишлайф за 35 лева.
..колега, мултишлайфа на 220в. ли е, или от тия с батериите?...
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: