Avas_co написа:За прахосмукачката две думи , няма - хубава , ама с консумативите голям проблем. Аз не я изчаках и си взех една на Спарки VC 1220 , но и там много голям карък..... Не мога да намеря въздушният филтър.... Каква е таз фирма която не си поддържа резервни консумативи . Питах из няколко магазина в П-в -Shift написа:Моля !?Avas_co написа:Важното е някое профи да не пострада!
Виж сега и аз имам туй-онуй от бакалията и си мисля, че имат доста добри попадения.
Сега конкретно аз имам прахосмуч, и си е ОК, ма не бих повторил, нищо че е отнесла няколко ремонта, постоянно се чисти с нея в къщи и редовно аз си я мъкна по обектите да си чистя ...
Ми за малко повече пари ще си взема Karcher, по-малка, по-тиха, с повече възможности, и драми с консумативи няма.
А конкретно фена на марката Парксаид го ядат, защото е някво безобразно диване, за него хората дали 300-400 лева за перфоратор Макита били глупаци, щото неговия Парксаид бил по-добър -![]()
Пък колко хора му обясниха, че тоя елжен е детска играчка от Лъки Гърл и за тия пари има нещо доста по-читаво, както и за маската.
Та по темата- Лидъл имат не лоши неща за в къщи, но да ги бутаме при висшата лига, някак не е коректно, а за определени продукти- ми могат и да се намерят доста по-качествени неща на сходна цена.