Нека намерим най-тънките цени.
grizan1980 - специалист
Avas_co написа:
Shift написа:
Avas_co написа:
Важното е някое профи да не пострада!
Моля !?
Виж сега и аз имам туй-онуй от бакалията и си мисля, че имат доста добри попадения.
Сега конкретно аз имам прахосмуч, и си е ОК, ма не бих повторил, нищо че е отнесла няколко ремонта, постоянно се чисти с нея в къщи и редовно аз си я мъкна по обектите да си чистя ...
Ми за малко повече пари ще си взема Karcher, по-малка, по-тиха, с повече възможности, и драми с консумативи няма.
А конкретно фена на марката Парксаид го ядат, защото е някво безобразно диване, за него хората дали 300-400 лева за перфоратор Макита били глупаци, щото неговия Парксаид бил по-добър - :prayer:
Пък колко хора му обясниха, че тоя елжен е детска играчка от Лъки Гърл и за тия пари има нещо доста по-читаво, както и за маската.
Та по темата- Лидъл имат не лоши неща за в къщи, но да ги бутаме при висшата лига, някак не е коректно, а за определени продукти- ми могат и да се намерят доста по-качествени неща на сходна цена.
За прахосмукачката две думи , няма - хубава , ама с консумативите голям проблем. Аз не я изчаках и си взех една на Спарки VC 1220 , но и там много голям карък..... Не мога да намеря въздушният филтър.... Каква е таз фирма която не си поддържа резервни консумативи . Питах из няколко магазина в П-в - :? . Звънят в завода и казват " ми нямаме " :? КАто им задам въпрос какво да я правя - ми незнаем , е как да си взема пак нещо тяхно. Същото е и с филтъра на лидълската прахосмукачка ..... съмнявам се да се намери ....
cholev - майстор
Професионалистите заварчици пак оакаха темата.
Маската е чудесна. И инвертора ми хареса. Вашите фантазии не :finga:
Пичове, като напиша нещо пропуснете да да е ви е вие си знаете. :x
cholev - майстор
Avas_co написа:
Shift написа:
Avas_co написа:
Моля !?
Виж сега и аз имам туй-онуй от бакалията и си мисля, че имат доста добри попадения.
Сега конкретно аз имам прахосмуч, и си е ОК, ма не бих повторил, нищо че е отнесла няколко ремонта, постоянно се чисти с нея в къщи и редовно аз си я мъкна по обектите да си чистя ...
Ми за малко повече пари ще си взема Karcher, по-малка, по-тиха, с повече възможности, и драми с консумативи няма.
А конкретно фена на марката Парксаид го ядат, защото е някво безобразно диване, за него хората дали 300-400 лева за перфоратор Макита били глупаци, щото неговия Парксаид бил по-добър - :prayer:
Пък колко хора му обясниха, че тоя елжен е детска играчка от Лъки Гърл и за тия пари има нещо доста по-читаво, както и за маската.
Та по темата- Лидъл имат не лоши неща за в къщи, но да ги бутаме при висшата лига, някак не е коректно, а за определени продукти- ми могат и да се намерят доста по-качествени неща на сходна цена.
За мене ли говориш бе цензура цензура цензура
Avas_co - майстор
grizan1980 написа:
Avas_co написа:
Shift написа:

Моля !?
За прахосмукачката две думи , няма - хубава , ама с консумативите голям проблем. Аз не я изчаках и си взех една на Спарки VC 1220 , но и там много голям карък..... Не мога да намеря въздушният филтър.... Каква е таз фирма която не си поддържа резервни консумативи . Питах из няколко магазина в П-в - :? . Звънят в завода и казват " ми нямаме " :? КАто им задам въпрос какво да я правя - ми незнаем , е как да си взема пак нещо тяхно. Същото е и с филтъра на лидълската прахосмукачка ..... съмнявам се да се намери ....
Ми то и с парксаида е баш така схемата, та я ...
cholev написа:
Avas_co написа:
Shift написа:

Моля !?
За мене ли говориш бе цензура цензура цензура
Чолев, аз и без цензура мога да ти го кажа.
След твоето грозно отношение нали не чакаш някой да ти спести, че си ебаси шматката, та хайде по-спокойно, че ще вземеш да заблудиш и някой друг.
cholev - майстор
Грозно е по скоро твоето. Категоричните ти заявления за маската и инвертора са базирани на религия а не на факти. Избегвай да пишеш повече по мой адрес. Категоричните заявления от уж професионалисти всъщност лъжат все толкова и даже повече (защото уж от професионалист) колегите. Маската даже на снимка не си я виждал обаче смело правиш заключения.
За квалификациите по мой адрес си разшифровай цензурата - 'заварчик'
Avas_co - майстор
Съжалявам, но съм бая далече от заварчик, просто ми се отдава четенето.
Само не разбрах защо трябва да е обидно да си заварчик, че там хич не им е нужен интелект ли, :shock: , то ти каква обида си за ...
cholev - майстор
Каква драма. А кат не си професионалист как можа да ме наречеш аматьор и с разни други квалификации на базата на твои фантазии. Заеби.
Момче аз съм на 56; имам средно промишленна електроника, висше промишленна топлотехника, в момента програмист. Нали се сещаш, че възможностите ми за системен анализ клонят към 100% от 100 и ти тук против мене понеже си прочел 5 реда за маски си позволяваш да ме квалифицираш и обиждаш- сещаш ли се сега какъв си дебил
Kasap - специалист
Пичове, защо не минете на лични? :-?
Chefo77 - майстор
А ти на 56 на какво програмираш, че ми е мнооого интересно?
cholev - майстор
Chefo77 написа:
А ти на 56 на какво програмираш, че ми е мнооого интересно?
Като си от Варна би трябвало да знаеш- звънни например във Veolia Energy Varna и питай :rolleyes:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: