Chefo77 написа:А ти на 56 на какво програмираш, че ми е мнооого интересно?C, Cobol... не виждам проблем да програмира и на Java и .NET
Изобщо... възрастта не е порок.

Chefo77 написа:А ти на 56 на какво програмираш, че ми е мнооого интересно?C, Cobol... не виждам проблем да програмира и на Java и .NET
Kasap написа:Никъде не съм твърдял, че възрастта е порок, просто ми е интересно на какво дерзае, при условие, че през половината му живот всичко в компютрите е било в 2D. И като се има предвид, че не съм виждал програмист на такава възраст (а аз познавам доста такива), то се чудя дали не попълва екселски таблициChefo77 написа:А ти на 56 на какво програмираш, че ми е мнооого интересно?C, Cobol... не виждам проблем да програмира и на Java и .NET
Kasap написа:Даже и фортранChefo77 написа:А ти на 56 на какво програмираш, че ми е мнооого интересно?C, Cobol... не виждам проблем да програмира и на Java и .NET
Chefo77 написа:Ексела е най великата програма правена някога. Имаше време когато програмисти не можеха да работят в ексел. Сега май са по малко.Kasap написа:Никъде не съм твърдял, че възрастта е порок, просто ми е интересно на какво дерзае, при условие, че през половината му живот всичко в компютрите е било в 2D. И като се има предвид, че не съм виждал програмист на такава възраст (а аз познавам доста такива), то се чудя дали не попълва екселски таблициChefo77 написа:А ти на 56 на какво програмираш, че ми е мнооого интересно?C, Cobol... не виждам проблем да програмира и на Java и .NET
Изобщо... възрастта не е порок.![]()
Чолев, какво да гледам във Веолия? Не съм им абонат, не ме интересуват и мушенгиите им (колегата 3 пъти ги съди и 3 пъти печели, сега завежда четвърто дело - силно малоумни са, силно се надявам да не си в екипа им). Съдейки по това за какво ги съди, "колегите ти" не си вършат работата ама изобщо добре
cholev написа: Момче аз съм на 56; имам средно промишленна електроника, висше промишленна топлотехника, в момента програмист.Почти пенсионер
kozl написа:Аз пък благодаря на "професионалистите" за съветите.Наскоро рециклирах батериите на един винтоверт Фестул на 8 години. Разкошна машинка. Направо и бяха скъсали гъзът от работа, но моторът (безчетков) и редукторът и все още бяха отлични. Спусъкът и батериите и бяха износени мноого и имаше много за чистене, но като цяло - разкошна машина (с много класи над нашите любителски), но пък и цената и е била 900 лева (така или иначе ако ще я сравняваме с нещо то може да бъде от ранга на Файн или Атлас Копко). Наистина е оправдано за про-та, които ще я ползват много, а не за такива като мен (и вероятно още много потребители на фоума) - няколко пъти годишно (или хайде - винтовертите да кажем един път месечно за по няколко винта или отвора).
Онзи ден повъртях малко с Фесто винтоверт и веднага почуствах разликата от моите. Пък за моите нужди и Парксайда ще ме задоволи. Но ако можех да си позволя за повече пари........ Ех мечти, мечти![]()
CholevВисокото грозде e кисело.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: