Нека намерим най-тънките цени.
Kasap - специалист
Chefo77 написа:
А ти на 56 на какво програмираш, че ми е мнооого интересно?
C, Cobol... не виждам проблем да програмира и на Java и .NET
Изобщо... възрастта не е порок. [-X
Chefo77 - майстор
Kasap написа:
Chefo77 написа:
Никъде не съм твърдял, че възрастта е порок, просто ми е интересно на какво дерзае, при условие, че през половината му живот всичко в компютрите е било в 2D. И като се има предвид, че не съм виждал програмист на такава възраст (а аз познавам доста такива), то се чудя дали не попълва екселски таблици :wink:
Чолев, какво да гледам във Веолия? Не съм им абонат, не ме интересуват и мушенгиите им (колегата 3 пъти ги съди и 3 пъти печели, сега завежда четвърто дело - силно малоумни са, силно се надявам да не си в екипа им). Съдейки по това за какво ги съди, "колегите ти" не си вършат работата ама изобщо добре :wink:
cholev - майстор
Kasap написа:
Chefo77 написа:
Даже и фортран :-D
.NET и SQL Server е нашата мантра, но няма връзка с парксайд :-D
Всички получили фактурите си от Веолия в 3_те топлофицирани комплекса във Варна могат да ме споменат и мене :-D
Chefo77 - майстор
Честно да ти кажа ... те споменават индиректно, и не точно теб ... макар да няма вина горката, нито връзка с фирмата :lol: :lol: :lol:
cholev - майстор
Chefo77 написа:
Kasap написа:
Chefo77 написа:
Никъде не съм твърдял, че възрастта е порок, просто ми е интересно на какво дерзае, при условие, че през половината му живот всичко в компютрите е било в 2D. И като се има предвид, че не съм виждал програмист на такава възраст (а аз познавам доста такива), то се чудя дали не попълва екселски таблици :wink:
Чолев, какво да гледам във Веолия? Не съм им абонат, не ме интересуват и мушенгиите им (колегата 3 пъти ги съди и 3 пъти печели, сега завежда четвърто дело - силно малоумни са, силно се надявам да не си в екипа им). Съдейки по това за какво ги съди, "колегите ти" не си вършат работата ама изобщо добре :wink:
Ексела е най великата програма правена някога. Имаше време когато програмисти не можеха да работят в ексел. Сега май са по малко.
За колегите от веолия не си прав- добри професионалисти са.
Но не визирам юристи-тях не ги познавам. Най добрия софтуер за обслужване на топлофикационно дружество е всъщност във варна- познай защо :-D
borkata99 - специалист
Малко по темата................. :)
Ето малко Parkside в действие.
http://prikachi.com/images.php?images/27/8910027l.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/28/8910028M.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/562/8912562Z.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/29/8910029R.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/482/8910482S.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/484/8910484R.jpg
Лоши - добри................ама хич не ме интересува.....машинките ми свършиха идеална работа, пък и колко беше!?, ама играчка..........
Сега чакам за конструкцията "професионалистите" и после лакиране и коване на 37 - 40 квадрата ламперия+ел.+разни всякакви гъзарийки :lol: пак с малко Parkside машинки. :)
Компресор+пистолет за боядисване+пистолет за коване+настолния циркуляр+шлайфа машинки+винтоверти+дрелка+каквото там дойде още................ехееееееееееее :shock: имам само 2 ръце !
Като мине панаира и ще споделя снимки.
Поздрави и късмет ! и няма се карате за простотии - всички сте прави ! :?
koveslav - майстор
Само да допълня към мненията на заварчиците относно Парксайдкия итвертор-вече се продава в ОЛХ за 150лв.Хората май само като го пробват и......в продавалника.
agj - майстор
cholev написа:
Момче аз съм на 56; имам средно промишленна електроника, висше промишленна топлотехника, в момента програмист.
Почти пенсионер :-D си а се държиш като пубертет!Нито годините нито образованието ти е помогнало да се развиеш нормално!Имай поне малко уважение към колегите си! Една маска и един електрожен за теб ли са най ценните неща че заради тях да си позволяваш да псуваш и обиждаш! Поведението те е нетърпимо и лично аз ще те ти съдействам да идеш на една студена БАНя та дано малко се осъзнаеш ....
И...след като си учил висше, поне да беше се научил как се пише промишленНа :lol:
kozl - майстор
Аз пък благодаря на "професионалистите" за съветите.
Онзи ден повъртях малко с Фесто винтоверт и веднага почуствах разликата от моите. Пък за моите нужди и Парксайда ще ме задоволи. Но ако можех да си позволя за повече пари........ Ех мечти, мечти :roll:
Cholev :? Високото грозде e кисело.
stan73 - майстор
kozl написа:
Аз пък благодаря на "професионалистите" за съветите.
Онзи ден повъртях малко с Фесто винтоверт и веднага почуствах разликата от моите. Пък за моите нужди и Парксайда ще ме задоволи. Но ако можех да си позволя за повече пари........ Ех мечти, мечти :roll:
Cholev :? Високото грозде e кисело.
Наскоро рециклирах батериите на един винтоверт Фестул на 8 години. Разкошна машинка. Направо и бяха скъсали гъзът от работа, но моторът (безчетков) и редукторът и все още бяха отлични. Спусъкът и батериите и бяха износени мноого и имаше много за чистене, но като цяло - разкошна машина (с много класи над нашите любителски), но пък и цената и е била 900 лева (така или иначе ако ще я сравняваме с нещо то може да бъде от ранга на Файн или Атлас Копко). Наистина е оправдано за про-та, които ще я ползват много, а не за такива като мен (и вероятно още много потребители на фоума) - няколко пъти годишно (или хайде - винтовертите да кажем един път месечно за по няколко винта или отвора).
Относно лидълските инструменти - за мен са си много добро решение за любител/домашен майстор.
На мен поне ми вършат добра работа, като ми се наложи да направя нещо.
П.П. Имам и няколко про машини, но и тях ползвам също толкова рядко...
П.П.2 Относно маската и електроженът на Чолев - според мен напразно го ядете толкова: може да не са кой знае какво, но му вършат работа, а и явно му доставя удоволлствие да си ги ползва (а това не е маловажно ("кеф цена няма")). Електроженът доколкото стана ясно има достатъчно ПВ за работа с електроди 2.5 за домашна/любителска употреба (той за такава го е купил). Тук само да вметна: реално за домашна употреба досега не ми се е налагало да ползвам електроди по-големи от 2.5. В няколкото случаи, когато съм ползвал 3.2 или 4 е било или за тестове, или за да изразходя стари електроди (които и вече изразходих, а си бяха зле, повечето хоха вероятно даже нямаше да се занимават с такива). За всичките ми домашни цели 2.5 електроди са предостатъчни. Така, че реално за домашна/любителска употреба лидълският инвертор си му е достатъчен, а и си има реална 3 годишна гаранция. Моят например беше само с една година... (което май не е много законно, но това е друга тема)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: