Нека намерим най-тънките цени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
+1
borkata99 - специалист
stan73 написа:
stan73
Изображение, така си е.

А Чолев да им се не връзва на "професионалистите" Изображение, а ейййййй така лекичко по допирателната...............и да си гледа кефа.................не че и ТЕ не са прави......... Изображение
kozl написа:
Аз пък благодаря на "професионалистите" за съветите.
И не само за съветите, както писах на места помощта и работата която вършат са си незаменими..........Изображение
kolcho - специалист
stan73 написа:
Относно лидълските инструменти - за мен са си много добро решение за любител/домашен майстор.
На мен поне ми вършат добра работа, като ми се наложи да направя нещо.

П.П.2 Относно маската и електроженът на Чолев - според мен напразно го ядете толкова: може да не са кой знае какво, но му вършат работа, а и явно му доставя удоволлствие да си ги ползва (а това не е маловажно ("кеф цена няма")).

Две забележки по тези твърдения:
1. Да се каже, че "лидълските инструменти са много добро решение" за любителска работа е заблуждаващо. Защото НЕ ВСИЧКИ ЛИДЪЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ са такива! Има откровени фейкове сред тях - почити всички екзотики от типа "5000 в едно", "профи за безпари" и пр. са именно в графата "пари на вятъра". В същото време повечето от най-често срещаните инструменти са много добри за домашна употреба - бормашини, неекзотичните циркуляри и фрези, винтовертите и пр. Смисълът на тази тема е да се отсее зърното от плявата, за да не се прекарват хората като онзи интелектуалец, който сума ти време викаше "Ура!" за купеното електрическо мече, докато обясняваше как то го заляло с боя, как го чистил после с дни, как не могъл да си свърши ремонта, после как го мотали в сервиза и пр. И през цялото време този пълен идиот се кефеше, че се е добрал до въпросната машинка...Ето на такива елементи трябва здраво да се отговаря, те заблуждават /къде съзнателно, къде - не/ потенцилните купувачи на ЛИДЪЛ и вкарват хората в тъпи филми с измислени стоки!
2. За Чолев. Този екземпляр от два месеца квичи от удоволствие, че си е купил въпросния инвертор. И беше яден по една много проста причина - квичеше без да го бе ползвал НИТО ВЕДНЪЖ. Сега ти го галиш по главата? След една-единствена употреба си готов да се подпишеш, че ТОВА е точната машинка за домашния майстор?...
Хайде да погледнем сериозно: редно ли е да се оценява един инструмент само на око? Без да бъде ползван? Или след само една употреба? Колко хора тук заявиха " Имам инвертора от 2,3,4,5....години, работил съм с него десетки пъти и все още ми върши отлична работа!"? Трябва да се вярва на такива изявления, а не на шум, идващ от винкел, брулен от силен вятър! За това беше "яденето"!
Те така :wink:
cholev - майстор
Чак пък лятото да заварявам по жегата- не мерси, а и ремонтирах 3 стаи. Иде есен. Може да ползвам инвертора още някой и друг път. Виж мечето има недостатъци, но пък ми свърши добра работа точно за трите стаи. Като му хванеш цаката работи.
Някой късметлия от вас може да се снабди с компресор премиум 2 изхода единия регулируем 24л. Това лято му смених маслото след 10 часа работа. Идва лидълския компресор, който ще си взема. Мераклиите за премиума да казват цена на лични Е оферти под 100лв ще игнорирам
kolcho - специалист
cholev написа:
Чак пък лятото да заварявам по жегата- не мерси
Но това, че още не беше използвал инвертора никак не ти попречи да го хвалиш до небесата? Знаеш ли как може да се определи подобно поведение? Кой от теб и жена ти работи в ЛИДЪЛ, я кажи! Или и двамата сте там?
:lol:
stan73 - майстор
Възможно е да е фен на марката и/или гаранционната политика. (последната и аз я намирам за много удовлетворяваща ме)
stan73 - майстор
kolcho написа:
stan73 написа:
Относно лидълските инструменти - за мен са си много добро решение за любител/домашен майстор.
На мен поне ми вършат добра работа, като ми се наложи да направя нещо.

П.П.2 Относно маската и електроженът на Чолев - според мен напразно го ядете толкова: може да не са кой знае какво, но му вършат работа, а и явно му доставя удоволлствие да си ги ползва (а това не е маловажно ("кеф цена няма")).

Две забележки по тези твърдения:
1. Да се каже, че "лидълските инструменти са много добро решение" за любителска работа е заблуждаващо. Защото НЕ ВСИЧКИ ЛИДЪЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ са такива! Има откровени фейкове сред тях - почити всички екзотики от типа "5000 в едно", "профи за безпари" и пр. са именно в графата "пари на вятъра". В същото време повечето от най-често срещаните инструменти са много добри за домашна употреба - бормашини, неекзотичните циркуляри и фрези, винтовертите и пр. Смисълът на тази тема е да се отсее зърното от плявата, за да не се прекарват хората като онзи интелектуалец, който сума ти време викаше "Ура!" за купеното електрическо мече, докато обясняваше как то го заляло с боя, как го чистил после с дни, как не могъл да си свърши ремонта, после как го мотали в сервиза и пр. И през цялото време този пълен идиот се кефеше, че се е добрал до въпросната машинка...Ето на такива елементи трябва здраво да се отговаря, те заблуждават /къде съзнателно, къде - не/ потенцилните купувачи на ЛИДЪЛ и вкарват хората в тъпи филми с измислени стоки!
2. За Чолев. Този екземпляр от два месеца квичи от удоволствие, че си е купил въпросния инвертор. И беше яден по една много проста причина - квичеше без да го бе ползвал НИТО ВЕДНЪЖ. Сега ти го галиш по главата? След една-единствена употреба си готов да се подпишеш, че ТОВА е точната машинка за домашния майстор?...
Хайде да погледнем сериозно: редно ли е да се оценява един инструмент само на око? Без да бъде ползван? Или след само една употреба? Колко хора тук заявиха " Имам инвертора от 2,3,4,5....години, работил съм с него десетки пъти и все още ми върши отлична работа!"? Трябва да се вярва на такива изявления, а не на шум, идващ от винкел, брулен от силен вятър! За това беше "яденето"!
Те така :wink:
Относто инструментите им - и преди съм писал, че не всичко им е добро, например многофункционалните не стават, електромечето, като цяло си е ялова идея (и за него писах преди време)... и така. Аз лично съм им върнал няколко неща, които не работеха добре и ми върнаха парите без проблеми. Гаранционната им политика е без конкуренция в страната. На повечето други места щеше да има проблеми... (или отказват гаранция, или се почват едни проблеми по сервизите, а в най-добрият случай няма да върнат пари а ще те принудят да си купиш пак от тях нещо за поне същата стойност) Само Лидл и Кауфланд (Шварц Груп) в страната ни връщат пари при дефект или проблем без да те разиграват.
То е ясно, че има и по-добри електрожени. Във форума даже има колеги, които са производители и вносители. Машините са широко обсъдени в няколкото други теми. От друга страна ако съдя по постовете на Чолев - той явно е фен, и щом го кефи, си купува каквото го радва най-много. Оказва се, че ПВ на лидълският инвертор е достатъчно за работа с електроди 2.5 за любителска употреба, от друга страна нека не изпадаме в резонанси - електроди над 2.5 вероятно никога няма да му се наложи да използва, та излиза, че и така ще си върши работата и ще си прави и кефа. (а това, че го е похвалил преди да го ползва за мен е доказателство, че е фен...) И определено, не го галя, просто съм реалист !
cholev - майстор
Нищо не хваля ако не съм го имал, нищо на плюя ако не съм го имал. Електрожена като го купих само споделих, че е добре изработен като външен вид. И въобще не съм го превъзнасял. Обаче така тръгват легендите.
Нещата които ще си купя 100% без да ги гледам даже са: компресора, шлайфера на батерия, перфоратора на батерия, винтоверта 12в
kolcho - специалист
cholev написа:
Нищо не хваля ако не съм го имал, нищо на плюя ако не съм го имал. Електрожена като го купих само споделих, че е добре изработен като външен вид. И въобще не съм го превъзнасял. Обаче така тръгват легендите.
Нещата които ще си купя 100% без да ги гледам даже са: компресора, шлайфера на батерия, перфоратора на батерия, винтоверта 12в
Лъжеш! Веднага след като заявяваш, че "нищо не хвалиш, без да си го имал" / въобще не коментирам дали ако имаш нещо, но още не си го използвал, как точно намираш основание за хвалба!/ - квичиш възторжено в посока на определени лидълски инструменти, които си виждал единствено на картинка, ама ще ги купиш без да ги гледаш даже / а това си е чиста проба разхвалване/ !
Не е зле да понамалиш лъжите си, а?
:lol:
ESPACE - майстор
kolcho написа:
квичиш възторжено
:lol: :supz:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: