Нека намерим най-тънките цени.
Virtex - майстор
Пъвият, последният...въпросът е, че ти внесе най-много информация за емаг в темата за лидл. Сам каза, че това не е тяхна тема, защо да се коментира.

И от двата търговеца имам положителни мнение, но и двата смятам, че ни имат за страна от 3тият свят, гледайки политиката им.

И все пак не се засягай толкова ако някои напише мение, различно от твоето ( справка - някои като напише нещо хубаво за емаг веднага го почваш с 1000 поста за кафемашина ). Нали затова е форума, да се споделя информация. Било то положителна или отрицателна. И за лидл има много писано негативно тук, но това е да знаят хората, не да купуват сляпо, понеже е parkside. Както примерно е офертата за събота с циркуляра с маса. Едно от нещата, което не ми хареса преди да съм видял каквото и да е за него е разликата в цената от Германия...
Avas_co - майстор
Днес минах през лидъла в Кючук Париж и имаше бая работи.
Имаше оберфрези - ма не са ми интересни и не ги загледах, имаше още някой и друг мултитул и аксесоари за тях - и тях не съм заглеждал, имаше и едно акумулаторно заге, което мисля извади много гаден звук и като цяло въобще не ми допадна като изработка - грам не вдявам от зегета, но го загледах, че май би ми свършило работа за една дреболия, имаше и още нещо ма ... , плюс разни лули, ключове и разни свредла- ми не ме грабнаха, но аз си имам качествени та не е чудно.
Освен всичко имаше и няколко броики трансформаторни електрожена - тотален игнор, и най-интересното имаше една бройка инверторче ( от тия дето Чолев яко ги хвали), кутията беше отворена та го разгледах - мамка му, хората взеха да ме гладат странно, толкова се смях на глас, това и за играчка на малки деца не става, пък с тия нефелни кабелчета по метър, не зная въобще как може да се работи.
Kirilpm. - специалист
Ползвам звездогаечните ключове и съм много доволен,добър материал са,на цена подарък.Взех два комплекта до тук са разглобили и сглобили няколко коли и трактор без поражения.Ако ги сваря в магазина ще се заприходя с един комплект гаечни и един комплект лули изглеждат много удобни за в колата.
Avas_co - майстор
Kirilpm. написа:
Ползвам звездогаечните ключове и съм много доволен,добър материал са,на цена подарък.Взех два комплекта до тук са разглобили и сглобили няколко коли и трактор без поражения.Ако ги сваря в магазина ще се заприходя с един комплект гаечни и един комплект лули изглеждат много удобни за в колата.
Може, но аз основно си ползвам бързите ключове ( преди време си взех на някаква промоция такива на Проян, почти за без пари, даже и един комплект на бащата взех, та сега се чудя как да му ги налазя, че се оказаха уникално добри, другия вариант е да си взема комплект на ВЕРА Жокер, в който направо съм влюбен, ма чок пара ), освен това си имам и добра малка и голяма трисчотка, електрически гайковерт ( много е добра макитката) и за разни по-големи и рядко ползвани размери си имам в наследство - разни древни руски ключове, такива на Петко Денев, Белзер, Валтер и едни индииски лули на Гедоре, та ... силно се съмнявам тия китайци да са някъде близо като качество даже.
etconev - специалист
Kirilpm. написа:
И аз ги имам и ти ползвам много. Мога да кажа, че засега са много добри, въпреки, че яко ги напъвам. Ако ги пуснат пак, щеси взема още един комплект, че и на някой авер подарък може да направя. И от електродите съм доволен, добре работят. Циркуляра и той кърти, особено лазаре е много удобен по смрачаване, когато почти не виждам молива ( последно време ми се налага да работя до тъмно ). 1050 ватовия перфоратор и той бая работа ми отхвърли и съм доволен. Абе общо взето съм решил всичките си инструменти да ги сменям с лидълски. До сега съм бил разочарован и съм върнал единствено зегето, което бяха пуснали май месец. На ред е винтоверт, зеге, шлайф голам ( малки имам два и са все с по 5 год. гаранция ) фреза - голяма, и т.н.
Avas_co - майстор
etconev написа:
Kirilpm. написа:
И аз ги имам и ти ползвам много. Мога да кажа, че засега са много добри, въпреки, че яко ги напъвам. Ако ги пуснат пак, щеси взема още един комплект, че и на някой авер подарък може да направя. И от електродите съм доволен, добре работят. Циркуляра и той кърти, особено лазаре е много удобен по смрачаване, когато почти не виждам молива ( последно време ми се налага да работя до тъмно ). 1050 ватовия перфоратор и той бая работа ми отхвърли и съм доволен. Абе общо взето съм решил всичките си инструменти да ги сменям с лидълски. До сега съм бил разочарован и съм върнал единствено зегето, което бяха пуснали май месец. На ред е винтоверт, зеге, шлайф голам ( малки имам два и са все с по 5 год. гаранция ) фреза - голяма, и т.н.
Ха, верно че и електроди имаше, на тях също доста им се зарадвах.
Горд надпис "електроди универсални " и на щанда три различни опаковки, опаковките с различно съдържание, в смисъл, че на цвят електродите бяха с различна обмазка, две от кутиите след известно мислене ги определих като рутилови, третата ... ми сигурно и тя така, ма нямаше никакви инструкции и картинки по въпроса по нея. Явно са събирали артъците от Европата, че да ни ги пратят тук.А, цената, ми на цена от над 8 лева за кутиика от кило електроди, ми то човек на тия пари ще си купи електроди на Бьолер, няма нужда да правя реклама на хората от АИГ, че от тях ще си вземе човек кутия едно кило с много добри рутил-целулозни електроди на ...
Като цяло почвам да си мисля, че тия от Уидъл взеха да ни мислят за пълни Индианци, то не че тая тема не доказва, че са прави де.
cholev - майстор
Едните бяха 3.2 другите 2.5 затова и различни цветове но чукча не читател чукча писател
Avas_co - майстор
cholev написа:
Едните бяха 3.2 другите 2.5 затова и различни цветове но чукча не читател чукча писател
Чолев, баш тая чукча си е добър читател, и не че нещо, ама имаше електроди с еднакво сечение и с различна кутия, и различен цвят на обмазката.Я, вземи се разходи до някой друг магазин и виж дали еднакви електроди имат разлика в цвета на обмазката за различните размери.
Важното е, че никъде на тия измишльотини не пише ясно на какво напрежение работят( право или криво), нито на какъв ток.
Само за сравнение - кутия Вежен или Норд, която е 5 килограма е на цена от 25-26 лева, та ако искаш можеш и сам да посмяташ.
koveslav - майстор
Звездогаечни ключове и комплект метчици и плашки и аз взех на времето за походните куфари.Ключовете ползвам от време на време,но не съм ги напъвал,не мога да дам мнение.Комплекта за резби е доста слабичък и съмнителен за нарязване,само за ремонт-прогонване го ползвам.Въртоците за плашките и метчиците обаче са смешни.Абе чак пък да им стана фен-няма как да стане.Машина не бих купил от там,макар че има хора и извън от форума,които хвалят туй-онуй. Да,забравих,имам машинка за точене на вериги от там,тя работи.
Но пък бях взел стойка за бормашината,уж да върша нещо конкретно,но се оказа се жалка картинка,отклонява радиално много яко дори и при най-малкия натиск и я изхвърлих преди да ми обърка още повече работата и преди да ми счупи някое свредло....Ама да ходя да се разправям,че това не вършело работа,дайте си ми парите...просто зачерквам такива "доставчици" и това е.
koveslav - майстор
Avas_co написа:
cholev написа:
Чолев, баш тая чукча си е добър читател, и не че нещо, ама имаше електроди с еднакво сечение и с различна кутия, и различен цвят на обмазката.Я, вземи се разходи до някой друг магазин и виж дали еднакви електроди имат разлика в цвета на обмазката за различните размери.
Важното е, че никъде на тия измишльотини не пише ясно на какво напрежение работят( право или криво), нито на какъв ток.
Само за сравнение - кутия Вежен или Норд, която е 5 килограма е на цена от 25-26 лева, та ако искаш можеш и сам да посмяташ.
Тези електроди са специализирани за техните инвертори и инверторите са специализирани за такива електроди.....Жениш се за Лидъл и това е.Обаче и железата трябва да си купуваш от тях,иначе работата пак няма да стане. :D (гледай майтап да пуснат и винкели)
А разни Бьолер,Есаб и т.н. има още мнооооого хляб да ядат,докато стигнат качеството на Лидъл.....

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: