Нека намерим най-тънките цени.
Бат Иво - специалист
Някой да е взимал водоструйка от Лидл ?
2100в , 150 бара , алуминиев мотор - мисля че са подобни на Karcher ?
Има ли отзиви за 194 лв. заслужава ли си ?

Прикачен файл

ES_78960_01_b.jpg
ES_78960_01_b.jpg (42.9 KиБ) Видяна 18950 пъти
mitko64 - майстор
Това пък от коя брошура го изкопа? Отдавна го чакам.
pif4o - специалист
Абре момци аз да ви запитам е така до де си обсъждате брошурите. Аз си взех скоро големия флекс от лидъла и днес сефте се наложи да го ползвам. Сложих прилежно закупен чисто нов диск на PFERD немски 3мм за железо си , наи обикновен. Първото лошо впечатление ми направи а и сефте ми се случва като го допрях до детаила вземе яко да рита, демек да ми бута флекса на зад, все едно го засрещам и отскача, а не е като да съм горския, подадох го така по възможно наи удобния заход към детаила по посока на въртене и пак риташе, след малко обаче понеже бях упорит и продължих внимателно да режа блъскането изчезна, явно диска е бил крив имал е неква гърбица. Това случвало ли ви се е? И другото дето ми напраи впечатление, абре толкова ли бавно реже тва чудо, рязах една тръба желязна дебела 5мм стена, и към Ф60мм, евооооо мислех си че ще я резне като масло, щото същата тръба преди месец я рязах с малкото ми флексче 115, и онова я ядеше като салам, а тоя реже реже, фъркат искри едва едва напредва. А сега да ме осветлите диска ли е калпав или така си реже :)
jekasus - майстор
диска е калпав :-D
pif4o - специалист
Знам си аз немски боклуци да не купувам, ама викам аи голф, мерц, бмв , ша взема купя един диск, може да не е калпав като колите им. Да ама нъцки :) Кажете кви други ползвате и сте доволни на разумни цени. Еиии хубу че не купих повече броики ми само два един по тънък и един на 3мм.
ZEDYCUS - майстор
От тези съм доволен много-- http://ametist.bg/bg/product-view/32/25.html KLINGSPOR
jekasus - майстор
pif4o написа:
Знам си аз немски боклуци да не купувам,
:-D Тук си признават поне - името руско, немско, производство - сещащ се :-D Вземах от най евтини тук и режат много по-хубаво, отколкото тези които съм взимал в БГ :?
profesionalist_wood - майстор
pif4o написа:
Абре момци аз да ви запитам е така до де си обсъждате брошурите. Аз си взех скоро големия флекс от лидъла и днес сефте се наложи да го ползвам. Сложих прилежно закупен чисто нов диск на PFERD немски 3мм за железо си , наи обикновен. Първото лошо впечатление ми направи а и сефте ми се случва като го допрях до детаила вземе яко да рита, демек да ми бута флекса на зад, все едно го засрещам и отскача, а не е като да съм горския, подадох го така по възможно наи удобния заход към детаила по посока на въртене и пак риташе, след малко обаче понеже бях упорит и продължих внимателно да режа блъскането изчезна, явно диска е бил крив имал е неква гърбица. Това случвало ли ви се е? И другото дето ми напраи впечатление, абре толкова ли бавно реже тва чудо, рязах една тръба желязна дебела 5мм стена, и към Ф60мм, евооооо мислех си че ще я резне като масло, щото същата тръба преди месец я рязах с малкото ми флексче 115, и онова я ядеше като салам, а тоя реже реже, фъркат искри едва едва напредва. А сега да ме осветлите диска ли е калпав или така си реже :)
Абе вземи си диск на SUHNER и немаш грижи :-D
mitko64 - майстор
profesionalist_wood написа:
Mega написа:
profesionalist_wood, не те разбрах. Готин е този на Lidl или този на Bosch, защото за втория е ясно. ;) Интересно ми е лидълския какво може и как се справя.
Ами за домашна работа е супер, Трябва модела да е А2 защото ще е съвместим с режещите консумативи на други марки, ако е А1 забрави.Лек е в сравнение с райдерския който пък е специално конструиран да те уцели с прахоляка в очите където и да застанеш :-D Отворих го и за мое учудване изработката на детайлите е с високо качество в сравнение с райдерския. Куфара е нелош, явно е отлят в добра шприц машина,има си отделения за шкурки,държач за ключа,и джоб за записки и книжки :) На райдерския куфар е абсурд да се затвори плътно отвсякъде сякаш е правен в час по трудово. Режещите консумативи са малко затъпени но биват,от некачествена стомана са и не подлежат на заточване,по добре си купи ножчета на бош. Оригиналните му шкурки са кофти и пак опираме до Бош. Тих е уреда докато райдерския вие като ферари. Чудесен е за изрязване на летви за сглобки на места дето и с длето не мож да издълбаеш. Разглобявам си старите мебели с нея като изрязвам закованите пирони, шлайфам си дребни изделия от дърво,справя се и с най-твърдия плексиглас и хрупа спокойно МДФ и ПДЧ. Прахоотвеждането му бива,но когато сложиш адаптора към маркуча,а той обхваща половината машинка и става неудобен за държане с една ръка и трябва да се ползват 2 ръце.
Купувах я от Пловдив преди време за 80 лв
С какво ножче ги режеш пироните? Това моето за метал със зор реже алуминий, та за желязо забрави. Това на лидълсото клипче за рязане на винтове сигурно е с марков консуматив. За всичките им куфари, големият недостатък, че отзад не са с панти, а прегъваща се пласмаса- стотина отваряния и сигурно ще се скъса. Иначе машинката си я бива.
VLADO66 - майстор
Аз съм традиционалист :wink: http://www.tashev-galving.com/000000-20 ... 0%BA%D1%81

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: