Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Компресора си е компресор- така издухах на вилата един калорифер че чак се учудих колко прах може да събере. Духам и филтрите на мотораната метла, резачката и косачката, както и самите тях. Всичко излита нейдe....
Помпаш бързо, имам и цилиндров Дънлоп тип писалка който е страшно точен и мери вярно налягането на гумите. Абе добре е с компресор. Боядисваш, такерираш, пробиваш, режеш с флеск даже и шлайфаш.

Днеска си взех двете играчки от Ледена епоха -голяма работа по списък срещу подпис...... :mrgreen: Оня с двете странични очи Сид и Мамута Мани... :lol: Тигрите ги имам и катеричока също, за малкият да се радва. Само оня с превръзката остана майче.
angel_ov - специалист
gnt69 написа:
Каква е тая сергия я разкажете за провинциалистите. :partyman:
В Търново имаше преди 2 години. Една голяма палатка и намъкват палети и периодично добавят нови с бракувана и върната стока. И почва едно блъскане и ровене в палетите. Излизат ценни находки ама трябва ровене и висене.
bulhomes2 - майстор
fore написа:
...Абе добре е с компресор. Боядисваш, такерираш, пробиваш, режеш с флеск даже и шлайфаш...
С тоя комресор много зор ще работиш червените операции. Ако беше така - никой нямаше да си купува големи компресори...
Николай Николов - специалист
Няма нищо, той работи на процент при лидълци :mrgreen: :mrgreen:
gamencerista - специалист
tntcom написа:
gamencerista написа:
Лидл пак ще отварят сергията на Ботевградско.
Дали има шанс да изпадне някоя бормашина от сервиз на добра цена :yawinkle:
Много вероятно. Ако не е тайна от къде това инфо?
Ами има реклама по радиото. Събота и неделя.

Уреди минали през сервиз и друга застояла стока. Проблема е че изсипват и много детски/бебешки парцалки и е пълен ужас и едвам се стига до машини. А пък и изкарват през някакво време. Примерно свърши едно, вадят друго и така е малко на момента каквото нацелиш :rolleyes:
Chefo77 - майстор
tntcom написа:
Chefo77 написа:
tntcom написа:
Чудя ви се, защо си усложнявате живота с тия пневматики. :?
Ти сериозно ли?
Ами ако ще се ползува 2 пъте в годината за развиване на 20 болта или гайки. Ползувам кръстат за отвиване и динамометричен за завиване. Прибирам ги в едно чекмедже и не заемат половин гараж и пълен портфейл. Някъде гледах и такива на 220волта. Ако ще се обзавеждам с комплект инструменти може би да, но ако е само за джантите си ползувам кръстатия. Бързо, лесно и компактно.
Ааа, затова - да! Аз разбрах защо си усложняваме живота с пневматиките изобщо, не само за конкретната операция :)
Извинявай!
fore - майстор
Работя за Лидл грънци !
И кой е казал че говоря за Лидлският 25 литров компресор.
Имам и 50 литров Ейнхел на 10 бара. Това вече е друго !
jekasus - майстор
gnt69 написа:
И в Добрич имаше такава палатка преди... всъщност не помня кога :-D
bulhomes2 - майстор
fore написа:
Работя за Лидл грънци !
И кой е казал че говоря за Лидлският 25 литров компресор.
Имам и 50 литров Ейнхел на 10 бара. Това вече е друго !
:shock: :shock: :shock: Друго си е да го... И кои от червените операции си работил с него, че ми е интересно?

Наскоро си купих такъв с 400 литров дебит и 270 литрова бутилка. От подобен с 50 литрова бутилка си го направих с две камионски двуцилиндрови глави и съм му приготвил и трета. Ма викаш - преебал съм се. Трябвало да си го оставя оригиналдъ и никакви грижи за ония операции...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
jekasus написа:
gnt69 написа:
И в Добрич имаше такава палатка преди... всъщност не помня кога :-D
Преди 2 години, в Русе, в Лидл до данъчното, отзад в склада имаше такова. Много забавно беше

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: