Нека намерим най-тънките цени.
plamen6703 - майстор
Даже си купуваш и ненужни неща и после ги продаваш без да си ги вадил от кашона... както се казва, глупост след глупост :cool: :partyman:
mironcho - специалист
Страница 100. Не ели ред на тема 5?
borkata99 - специалист
:) Ами после пуснаха тази с изтегляне и нея си взех, та първата я .........
Дали е глупост ? :? За тебе - може. Дреме ми :lol:
cholev - майстор
Virtex написа:
cholev написа:
Като си го купя другата седмица, ако се уредя, че при нас шлайферите са култова вещ (аз имам само 4 :lol: ) ще ти кажа :-D
Това май е първа версия на продукта с "новият дизайн", та ще е интересно качеството. Но да видим дали оценката ще е обективна :)

.....
Абе обективна: обективна е когато мериш нещо, а човека винаги е пристрастен.

Та да разкажа: взех шлайфа и добре, че го пробвах вечерта. При пускането с предварително монтиран диск, диска опираше в част от защитния капак. Завъртях на ръка- огромно биене. Свалих да монтирам отново- същата работа. Без диска не бие с него страшно. На първо четене втулката дефектна. Не е ли пробван при монтажа?
Семи Угузлу
- Мениджър качество - се е издънил яко
Самия възел за монтаж на диска не прави добро впечатление.
Абе от там в колата и в близкия магазин. Исках да го сменя, но нямаше вече останали и ми върнаха 111-те лева.
Надявам се в другата версия този възел да го пипнат
fore - майстор
Тия почнаха да се дънят на много елементарни неща. И то при първите версии, което не говори добре за качеството.
Качествен контрол не мисля се минават подобни машини. Това оскъпява допълнително продукта. Сглобява се и се пуска без проби. Контрола го прави потребителя. :|
В нашият Лидл имаше само един отворен шмиргел и като го огледах друг клиент коментира че е с малък диск до 180.
Огледах и комплекта пневматика с бояджийският пистолет с долно казанче за 45 лева. Горе долу ставаше.

Накрая си купих ластичният колан за моторджии и се оказа че е добре направен с три усилващи пластини отзад към гърба. Докато мерих имаше друг тип клиент- заядлив, да не споменавам на кого ми заприлича от тук коментиращите. Те си знаят. Та тоя не пазаруваше а се дърляше с хората. Пита ме защо съм отварял кутите да меря. Нямало да го купи никой после. :prayer: Аз пък му казах че тук се пазарува, а форума е място където ако иска може да се заяжда.
И управителката се зачуди къв е тоя смешник.........

Cholev, от пневматиката имаше и дремел и шлифовалка с диск. Имаш ли такива и стават ли ? Тоя пистолет с долно казанче в комплекта става ли ако го имаш де ?
cat - специалист
Значи стационарният флекс не струва щом фен като Чолев не го харесва , иначе добре изглеждаща машинка за рязане на профилчета за рафтове и врати е удобна
cholev - майстор
На французина гледам са му подбрали бройката :-D . Но да- възела за закрепване на диска трябва да се подобри.
Форе- от тези пневматики си взех правия шлайф (дет му викаш дремел). Не съм го пробвал за сега, но на външен вид е ОК. (абе два бита от 6-те мм са уеко криви, но това да е дефекта). Шлайфа го пропускам. За ламарина до 3мм демек за автотенеке. За колекцията може би някой път. Другите пръскалки тип водоструйка с въздух ги нямам
Друго което си взех е пистолета за въздух 25 детайла. Иначе имам два пистолета- като този в комплекта със стрелка и електронен цифров, който учудващо не се предлага вече, а е много добър. Та този комплект го взех защото получаваш един куп фитинги и съединения за смешни пари. Знаеш че една връзка струва 4-5 лева, обикновен щуцер 2-3, а тука имаш цели 25 броя
Chefo77 - майстор
Взех си аз разклонителя и маркуча, ще ги видим как работят тези дни.
В Лидл Варна Зеленчукова борса има останали пендули без изтегляне и телоподаващи. Последните - доста бройки.
cholev - майстор
fore написа:
...
Cholev, от пневматиката имаше и дремел и шлифовалка с диск. Имаш ли такива и стават ли ? .. ?
Та пробвах дремела- става. С мойта схема 2х24л паралел 8бара компресора само парксайда включен бачка, като налягането пада до към 4бара след минута. При двата включени не съм пробвал за сега, но тогава изходящия става 200л мин и входящ над 450л мин.
Поради високите обороти обаче (22000) не става да се включват битове като телена четка например . Така че си прав- мултишлайф/ дремел

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: