К'во, к'во??? Знаеш ли колко ми дреме що за личност е форето? Дреме ми за "съветите" на такива като него и че, форума умря заради тях. Ето - вече се "подразбирало", че се пита за полвинчати неща. А беше наистина добро място.
bulhomes2 написа:Ами темата е за инструменти Parkside (любителски, за домашна употреба). Малко е смешно да влезе професионален бояджия, да пита, дали става за качествено боядисване на автомобил. А с другите операции (боядисване на врати, огради), смея да твърдя, че малкият компресор Parkside и пистолета вършат работа за любители аматьори (какъвто съм и аз). И най-добрият компресор да имам в комплект с пистолет, няма да боядисам по-добре или по-бързо, по гореописаната причина.Tiger221 написа:Да това е въпроса, за какво боядисване става въпрос. А в тази тема зададен въпросът, дали става за боядисване, се подразбира, че питащият няма да го ползва за професионално боядисване на автомобили или други отговорни детайли, а ще боядисва най-много някоя ограда, врата, вместо да го прави с четка или валяк. А за това, както сам каза, всеки компресор би се справил.Явно съм пропуснал кога е почнало да се подразбира. Няколко години съм пред теб в тоя форум, преди него имам още 6 години в един друг, и досега не знаех, че като пита някой нещо трябвало да се подразбира, че пита за полвинчати неща. Във форума влязох, защото получих суперпрофесионални съвети, които в предния ми форум нямаше кой да ми даде. И до този момнет мога да се обзаложа, че съм научил много повече неща от ТОЗИ форум за отоплението, отколкото знаят повече от половината "парнаджии" в страната. Но тогава не се допускаха полвинчати съвети. За съжаление почти всички специалисти се изнесоха от тук и форума остана да взема акъл от няколко форета и тинкита.
От друга страна не е ли подвеждащо, професионален бояджия да напише, че не става за боядисване. Всичко е въпрос на гледна точка.
Това не го пиша, за да се заяждам и не претендирам с нищо. По форумите съм основно, четящ и рядко пиша (тук малко се поотпуснах).