Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Да повторя пак

Аз не съм сравнявал Лидлкските с Профи инструменти никъде !!!!

Дано го знаеш !

Такера на ток и въздух става и зегети също, но не го сравнявам с профи !

Въпрос на вкус. Не може да искаш да си еталон.

На тебе не ти харесва, но има хора за които става.

За гайковерта аз тествах и писах че и с 1 см маркуч пак не става на 24 литров.
Chefo77 - майстор
Човече, два или три пневматични такера не искаха да изстрелят нито един шибан пирон - дай дефиниция за "ставане", щом изобщо не можеш да го накараш да проработи! На колегата келявия Бъдгет работи вече 8-9 години, защо той така, пък Парксайда не? В единия магазин управителя ме третира едва ли не като идиот, който не може да си настрои компресора на необходимото налягане - е как от 3 до 8 атмосфери в нито един момент не изстреля нито един пирон? Изобщо не съм сравнявал начин на работа, удобство, надежност и какво ли още не с профи такер!
Електрическият пък имаше зверски откат (дори сравнен с друг евтин електрически такер, не с Новус например) и от време на време правеше празен ход - да го харесвам ли? Колегата му направи сума подобрения - същата работа.
По същият начин беше със зегето (последното) - ми дърво е, с една камара недостатъци и най-вече недомислици. Има само една мощност. НЕЕЕ, щом е еди-каква-си-марка, значи е супер задължително. Райдърите са по-добре :evil:
И като използвам множествено число, нямам предвид единствено теб. Ти не си сравнявал конкретно профи с Лидл. А точно заради твоите мнения за верта, ги наговорих на брата.
bulhomes2 - майстор
Чефо, има ли смисъл да му обръщаш внимание? Всички го видяха колко е мъж. Четох началото на предпоследния му пост. Ми от първите 10 твърдения, 9 не са верни. Всичките мога да ги докажа, ама какъв е смисъла? Него истината не го интересува. Важното е да е похвалил инструментите на Лидл. Аз съжалявам, че му обърнах внимание, щото им харесвах нещата, обаче тоя идиот промени това.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Жалки сте.
Скучаете, а животът е тъй кратък
Наебете си хуубаво жените, турете баницата и децата в колата и ги поразходете
Ебаси да се чувствате тъй настъпани от неща тъй извън вас
!!!
Гост - специалист
Вчера на "палатката" на ботевградско шосе имаше доста "контурни триони" за по 70 лв. Разпродажбата е и днес включително, та някой може да се разходи дотам. Периодично изкарват кашони със стока и е пълно с народ- всеки граби като невиждал. И аз се бях понатоварил с разни неща, но преди да имина през касата- поразмислих и върнах половината неща. Реших, че да купуваш нещо, само защото е намалено и е евтино, а всъщност не ти е толкова необходимо не е винаги оправдано. Имаше и комплекти от дългите свредла за бетон на 15 лв (бяха пускани на 25) и тях ги разграбиха набързо.
nikolson - майстор
n_a написа:
Наебете си хуубаво жените!!!
Е, как да стане като Лидъл не са пуснали все още пишки? :lol:
Chefo77 - майстор
nikolson написа:
n_a написа:
Наебете си хуубаво жените!!!
Е, как да стане като Лидъл не са пуснали все още пишки? :lol:
Добре, че не чакам на Лидл да пуснат, а използвам моята подчертано професионална такава :) :)
Що професионална ли? Ми щото няма рекламации :lol:
prascho - майстор
Информацията с изникващите палатки от "нищото" къде се оповестява?
dragozow - майстор
Аз ходих с жената до тази шатра, абсолютен боклучарник, магазин за лев е по-подреден. Нищо не ми грабна окото.
fore - майстор
Chefo77, така и не разбирам в какво ме обвиняваш !
Но никога не дъм убеждавал никого че гайковерта е идеален. Като не став да го върне Брат ти.
Нали ме слушаш. :shock: Направо ми е смешно. Правя тестове и казвам че с 25 литровият не става и пак съм виновен на някого. Че ме и слушал.
Явно си търсиш изкупителна жертва.

Щом не стават имструментит не ги купувай !

Аз самият избирам от няколко и сменям постоянно за да стане нещо !!! Това казвам и това е истината !!!

Да повторя за перфораторите - и те са слаби и големият е с фалшив съединител от това което прочетох от колега в другата тема. Както и предполагах .
Това за Чефо 77. Щото после ще купи и аз ще съм....

Чефо престани да ме ползваш за изкупителна жертва на брат ти моля !

----

Майче Бояджията от Троян ме нарече Идиот по горе !
Ами добре !!!

Да добавя че не познавам Чефо 77 и Брат му изобщо и не съм давал никога съвети за нищо на него и брат му.
Мненията ми за гайковерта бяха отрицателни.
Бояджията изпълнява явно поръчка на някого като ме обвинява в неверни неща заплашва и започна да обижда.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: