Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
Баси шефка, такера ми е един от любимите инструменти, а ти така зверски го оплю. Ми бачка си на 6. Това лято бая пирон накова 50 и след като свършиха с 45мм пирон и нито един път, повтарям нито един път не даде фира. Това за неколко хиляди пирона. Заеби. :?
Е по нагоре съм дал снимка на боядисаната барака. Там да има неколко винта на ъгловите планки, всичко друго отвън и вътре (ламперия) е с пирон 45мм чукан с такера
Chefo77 - майстор
Напротив, Форе - благодаря ти за информацията, която си споделил! Брата си купи гайковерта, аз го предупредих, че няма да стане. Не те обвинявам, благодаря ти!
Не съм се засилил да купувам, стига ми това, което пробвах. От всичкото инструмент съм задържал само малкото вертче 3.6 или 4.8 волта с въртящата дръжка и гравьора. И кътър-а, него го подарих на брат ми - много е добър! Подарих му и гравьор, също е 6 точки!
За перфоратора - не се притеснявай, няма никакъв шанс да си купя перфоратор оттам. При наличието на 2470 и 2810 в светлосиньо, които не давам на други да ги ползват (от една друга тема) - за какво ми е?
Чолев, аз нямам сметка да лъжа за такера. Може и тук да е дошла кофти партида. Аз исках да си взема втори такер - евтин - за да го сложа на втори маркуч на компресора и да можем да работим двама. Не ми се дават 200 лева за нещо, което няма да използвам - и реших да взема от Лидл. Между другото, не съм единствен, още един или двама колеги ми писаха на лично, че са разочаровани.
uphero - специалист
Квото и да си говорим лидъл е за бедняците и мизерниците, 99% от стоката е боклук.
gnt69 - майстор
uphero написа:
Квото и да си говорим лидъл е за бедняците и мизерниците, 99% от стоката е боклук.
Ам ти ко майната си търсиш тука уа цървул. Аман от цървули , аз имам 2-3 машинки от лидл и съм доволен от тях. Ще ти дам съвет няма да се занимаваш с макитки и бошчета ам направо скачай на Хилти. Ей таквиз кат тебе ги чакат там ама там не щеш ами висиш във форума къде е най евтино. :vom: :vom: :vom:
Последна промяна от gnt69 на нед окт 09, 2016 5:21 pm, променено общо 1 път.
borkata99 - специалист
uphero написа:
лидъл е за бедняците и мизерниците
:lol: uphero /каквото и да означава това/ извинявай, ама се "изхвърли като турска че......я на хубав чакъл"
Аз пазарувам и от Лидъл-а, но не съм нито бедняк, нито мизерник :) Ако пожелаеш заповядай ми на гости , ще почерпя :wink:
Снощи се прибрах от Анталия и Ерусалим, посетих и техните LIDL-и, моля те повярвай ми хората пазаруващи от там не са .....как ги нарече ?!!!! :lol:
KingLin - майстор
Абе преди време някой май беше казвал хубави неща за настолния циркуляр - има ли преки впечатления вече че гледам има 1-2 бройки останали в единия Лидл?
borkata99 - специалист
Ооооооо "пич", къде се изгуби ? :wink:

Имам го от една година, но не съм го разопаковал даже.
Към края на седмицата ще кова 37 квадрата ламперия-таван, та ще ми/му е за първи път. =D>
Комшия го е ползвал за винкели и е останал доволен.
Успех !

Прикачен файл

20150416_104147.jpg
KingLin - майстор
Хаха те тука съм не съм мръднал :) Пендулата я имам и много добре се държи. Аз може би грешно се изразих с "настолния". Имам в предвид този с плота или така наречения table saw - мисля че миналата или по миналата седмица го пуснаха.
dragozow - майстор
uphero написа:
Не е за мизерници, просто машините са за домашно ползване. Ако ползваш перфоратора вкъщи ще изкара години, колко да дупчиш в една къща. Да замениш машина която струва 350 - 400 лв с такава за 100....Makita, Bosch, Hitachi и компания да не пасат трева ;)
Има си магазини за такава техника, които са ориентирани към професионални потребители. Като видя някой със 100 лв надница да ползва някой Райдер за 80 лв ми е ясен.
cholev - майстор
Балиго пич. Май само аз го имам настолния. От 1 седмица. Вчера рязах една дъска на дълго 2 метра на 2х3см. Екстра се справи. Мене ме кефи. Първия ден преди лягане ходих да го погледна :roll:
Цела година събирах кинти да си го купя. Нали е за мизерници. :-D
Сега требва да му намеря място- ще разширявам един навес. Намерих си работа за догодина. :)
От дъската заформих едно прозорче ама вградената в маса фреза не се справи добре. Догодина я почвам и нея наново. Има луфтове а паралелния водач конструктивно съм го решил неверно- абе издънка :?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: