Chefo77 написа:..Професионален ти е, когато ти плащат. Пълен аматьор си, да си знаеш
Адаш, професионален ми е, защото не са....

Chefo77 написа:..Професионален ти е, когато ти плащат. Пълен аматьор си, да си знаеш
Адаш, професионален ми е, защото не са....
jekasus написа:Мога да посоча една камара маркови които не са професионални, в случая не марката ги прави такива. Лидълските неща са си домашни инструменти.dragozow написа:Инверторите са професионалниАз не съм чувал такава марка значи не са професионални...
Някои китайци са корави, това значи че са професионални?
И общо к "професионалисти" - спрете да ми давате наклон на уя, сам ще определя с какъв инструмент ще върша работата си.
cholev написа:Балиго пич. Май само аз го имам настолния. От 1 седмица. Вчера рязах една дъска на дълго 2 метра на 2х3см. Екстра се справи. Мене ме кефи. Първия ден преди лягане ходих да го погледнаАбе не си само ти закупил настолният. Но другите не пишат тук ! В нашият Лидл бяха свършили, дори и да са били само 2 броя в същият ден и в центъра нямаше в Понеделник.![]()
Цела година събирах кинти да си го купя. Нали е за мизерници.![]()
Сега требва да му намеря място- ще разширявам един навес. Намерих си работа за догодина.![]()
От дъската заформих едно прозорче ама вградената в маса фреза не се справи добре. Догодина я почвам и нея наново. Има луфтове а паралелния водач конструктивно съм го решил неверно- абе издънка
borkata99 написа:И за мен Лидл е една от най-читавите (ако не е и най-читава) вериги в страната. Стоки с добро качество и много добра гаранционна политика. А инстррумнтите им - от такива с много добро качество до такива с лошо (но те са малко), пак поради гореспоменатите гаранционни условия това не е проблем.uphero написа:лидъл е за бедняците и мизерницитеuphero /каквото и да означава това/ извинявай, ама се "изхвърли като турска че......я на хубав чакъл"
Аз пазарувам и от Лидъл-а, но не съм нито бедняк, нито мизерникАко пожелаеш заповядай ми на гости , ще почерпя
Снощи се прибрах от Анталия и Ерусалим, посетих и техните LIDL-и, моля те повярвай ми хората пазаруващи от там не са .....как ги нарече ?!!!!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: