Нека намерим най-тънките цени.
rainheart - напреднал
Търся максимално евтини панелни радиатори, на височина 400 или 500, по-възможност тип 1* (каквито има еднопанелни) или класическите тип 22, на широчина 1800 - 2000. Някъде има ли опция да могат да се купят без да им се начислява ДДС?
Става дума за промишлени помещения, но моля не ми предлагайте изгнили чугуни :?
Става въпрос за София или околията в рамките на 50-70 км. (имам собсвен транспорт)
rainheart - напреднал
Никой ли няма впечатления?
LazarGanev - "Велик майстор"
Моите впечатления са, че всичко си е легален внос (или поне така се декларира) и никой не дава без ДДС. Плюс това търсиш точно определени размери, които са рядко ползвани - не знам дали ще намериш нещо такова под нормалната цена :? . Дано!
rainheart - напреднал
Легален внос... То, че винаги има и горница е ясно, въпроса е къде. На места като складовете на Божурище изкачаха разни подобни оферти без ддс, затова съм и писал, че и околностите на София, също вършат работа.

И защо внос? В България няма ли производство? По соц време е имало такова, а сега дали се е запазило :? Има производство по западен дизайн, като "Корадо" например.
Takezo Sensey - модератор
rainheart написа:
В България няма ли производство? По соц време е имало такова, а сега дали се е запазило :?
Корадо България :idea:

Но е по-лесно някой да ти го ... отколкото да потърсиш сам, нал' тъй !?
Сега ще кажеш далече е :wink: ...
Иди при "железарите" тогава и си 'земи лев килото има колкото и каквито искаш. :idea:
rainheart - напреднал
Добре, господин модераторе! Друго си е някой да ми го каже, защото в този форум голяма част от потребителите си изкарват хляба със строителни и ремонтни дейности. За Корадо ясно, едитнах си мнението 1 минута след като си пуснах поста, защото се сетих за тях. А да, още в първият пост съм написал, че ги искам нови, но пак се намери някой да ме пращя при "железарите"
LazarGanev - "Велик майстор"
Korado са по-скъпи от вносните
naskov - майстор
rainheart написа:
Търся максимално евтини панелни радиатори, на височина 400 или 500, по-възможност тип 1* (каквито има еднопанелни) или класическите тип 22, на широчина 1800 - 2000. Някъде има ли опция да могат да се купят без да им се начислява ДДС?
Става дума за промишлени помещения, но моля не ми предлагайте изгнили чугуни :?
Става въпрос за София или околията в рамките на 50-70 км. (имам собсвен транспорт)
22/500/2000-165лв с ДДС
22/500/1800-148лв с ДДС.
Ако тези цени ти харесват ми пиши

Тема "Панелни радиатори - София и околноста" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: