Нека намерим най-тънките цени.
$64EN - специалист
споделям ви за този магазин , защото мен много ме впечатли и мисля , че ще е полезен на доста хора !
въпросният магазин ми го препоръча позната архитектка :)
и неочаквах да попадна на толкова богат избор от всякакви "плочки" на едно место.
магазина е на 2 етажа и има всичко което може някой да мечтае . цените са доста прилични за пазара. от 15 до 460 лв кв.м. за най-дизайнерските плочки . има всякакви размери и модели . може да полудее човек направо a (81).gif .
съветвам всеки , който мисли да си пазарува плочки да отиде там задължително , със сигурност ще си намери това което му трябва, ако ли не поне ще му се избистрят малко идеите.някои от нещата обаче могат да се вземат само с поръчка и се чака месец . имаше дори от най-новите и модерни линейни сифони и наживо са още по-красиви.
общо взето дори и да не ви трябват плочки може само да отидете да разгледате дето се казва . магазина също много ми хареса как е направен . модерничко , уютничко, дизаин направо върховно за магазин .само си носете храна че може да се уморите по някое време от разглеждане :jumpgrin:
някоя друга снимчица
ето ги сифоните

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

това е малка част от по-интересните плочки за баня

забравих да кажа ,че под магазина за плочките е магазина за електро материалите на една от любимите ми фирми в бранша -ЛЕГРАНД

ТОВА Е САЙТА НА МАГАЗИНА
ibogdanov - специалист
Магазина наистина е уникален. Само забрави да споменеш, че е на майната си ... след оковръстното в посока Бистрица.
Цените са уникални, не знам твоята архитектка какви клиенти има, но най-еффтиния фаянс започваше от 40 кинта за кв/м. (миналата година).
А въпросните сифони са на абсурдно високи цени.
Единственото смислено нещо е магазината част на Льогран и електро оборудването. То в същност това им е и основната дейност и от там започнаха.
Чесно казано да постнеш в раздел - Къде е по-еффтинко инфо за този магазин си е направо проява на лош вкус.
Чаро - Акълия
Да, ама в повечето случаи нямат количества. От 8 вида грес 60х60 имаха в наличност 1!!! Черен теракот имаше само на стелажа....Останали 8 кв.м еди кое си...
Иначе идеи много и цените са нормални.
Заслужава си да се разгледа.
masteradmin - майстор
И аз ходих там днес наистина е много скъпо, но има видях доста интересни неща и идеи.
$64EN - специалист
скъпички са някой неща ,но има наистина много добри идей за изпълнение . днес минах до легранд и казаха ,че имало някакви много ефтини плочки на промоция , но тея дни свършвала :sad:

Тема "много добър магазин за плочки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: