Нека намерим най-тънките цени.
mim - специалист
можете ли да ми кажете, къде в София мога да намеря прозрачен (безцветен) плексиглас в по-голям размер, например 2х3м, в магазините са вече нарязани на по метър, а сглобяване не ми върши работа

трябва ми само 1 бройка
Чаро - Акълия
Виж и тук- http://www.bestimex.net/products.php?ac ... _id=1&sid=
Дават и на дребно, даже режат и по размер.
jakuzi - специалист
гр. София,
бул. Г.М.Димитров, бл. 60, вх.Г
GSM: 0896 701 600
sofia@mediadesign.bg
mim - специалист
мерси ви, момчета, получих подобаващи идеи и разяснения, ГОЛЯМО благодаря специално на Такезо и за краткия урок :-D
Takezo Sensey - модератор
mim написа:
... разяснения, ГОЛЯМО благодаря специално на Такезо и за краткия урок :-D
С'я и други ще заискат . :ops:

по темата : Ако искаш мога да ти пратя малко разясненения за материалите ама май няма смисъл т.к. ти търсиш повече естетиката и светопропускливостта ( чудна думичка ) отколкото ... :-D
mim - специалист
нещото ще седи на пода, под него ще минават хартиени и платнени фонове, бял, черен и т.н. а "моделките" ми ще шават отгоре с токчета
та тоя плексиглас или каквото си харесам, ще пази да не ми мърлят и дупчат фона, а ще е прозрачен, за да се вижда цвета на фона

получава се и 1 огледален ефект, който седи доста често много приятно

п.п. няма да има конструкция, между това и паркета няма да има въздух, само 1 лист хартия или плат
ще лежи по средата на стаята ала чердже :-D
Чаро - Акълия
Ako се ходи по плексигласа с обувки( токчета :shock:) ще стане на "дупе" за нищо време.
Тва за определено събитие ли ще е или за постоянно? Ако е за постоянно измисли някакво темперирано стъкло, но съм сигурен, че и то ще се надраска,пък и с тоя размер... :?
mim - специалист
с Такезо си говорихме:

това нещо ще се вдига и мести, стъклото е прекалено тежко
да се драска - колко да се драска, хартията незащитена ще иде за 1 ден експлоатация, докато това няма, все пак не е махленското фото да минават различни хора през 20 мин

като се надраска много, ще го сменя с друго, но не вярвам да го сменям повече от веднъж годишно, така че не мисля, че това е проблем
jakuzi - специалист
Дали ще стане на "дупе" или "дупка" зависи от това колко мм ще е дебелината ако е 3мм тогава :(

Тема "прозрачен плексиглас" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: