Нека намерим най-тънките цени.
Gladiator_BG - специалист
този сняг направо доста бели ... а и старите панелки си плачат за ремонт ... проблема е покрива на асансьорното помещение ... прокапал е и по всички закони на мърфи водата се стича по тавана и пада точно върху мотора на асансьора ... резултат - изгорели намотки на бавните обороти и което е разбираемо от самосебе си - бушоните гърмят постоянно ...
в 7 етажен блок никак не е желателно да се спира асансьора ... така че в най скоро време повредата трябва да се отстрани ... та директно да си попитам ... каде в Пловдив или околията мога да го закарам тоя мотор да го пренавият и същевременно да не ми смъкнат кожата ... все пак доста бакър ще влезе в него
мога да врътна и до Карлово Стара Загора Асеновград или Чирпан ... също така и до София мога да се поразкарам ако пренавивката излезе значително по ефтина ...
мотора е двускоростен 5кW на две скорости ... тя по голямата скорост ... не знам мощността на по малката ... табелките на мотора са от 20 години и са заличение тотално ...

Прикачен файл

P2100099.JPG
P2100099.JPG (106.02 KиБ) Видяна 2388 пъти

Прикачен файл

P2100100.JPG
P2100100.JPG (123.49 KиБ) Видяна 2388 пъти
ZEDYCUS - майстор
Гледам че си е правил реклама тук , не знам как работи http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=22811
nextvasko - напреднал
Кръстовището на улици Георги Кирков и Константин Геров, номера го забравих има табела, точно на ъгъла е в кооперацията.
Gladiator_BG - специалист
мерси ... утре ще проверя ...
новия12 - специалист
аз също често ходя там и съм доволен...нямал съм проблеми след тяхната намеса...

Тема "Пренавиване на намотки в Пловдив ... ???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: