Нека намерим най-тънките цени.
sasco - помощник
Колеги,помагайте!Къде най-ефтино в складовете има тухли 4-ки:гръцки,български и каквито и да е .Трябват ми към 2800бр.На какви цени?Някой ако скоро е търсил или купувал да сподели!Благодаря предварително!
kolonal - специалист
Сега се обадих в магазин Ангро в Люлин, защото и на мен ми трябват 800 тухли, и ми дадоха следните цени:

0,41 лв.-гръцки;
0,49 лв.-български.
sasco - помощник
колонал,благодаря!
kolonal - специалист
Вчера си купих от въпросния магазин 6 палета-810 тухли на цената, която съм написал по-горе. Българските имам предвид. Същите тухли, на същата фирма в Своге, са 0,65 лв, като продавачката-собственичка, взе да ми обяснява как цената тези дни била скочила много.

Взех и 70 пръчки арматура, пак от там, $6, шест метра, неоребрено на цена от 1,84 лева за пръчка.
Същото желязо в Костинброд на главния път е 2,24 за 6 метра.

И цимент, 20 торби по 4,98 лева за брой.
sasco - помощник
пич,направо имам да те черпя,към 3 каси бира.Още не съм ги купил,ама цената е супер!Ще се постарая другата седмица да ги взема.А защо български ,а не по-ефтините гръцки си купил?
kolonal - специалист
Гръцките са много тънки, чупливи и са на някакви квадрати, които не позволяват да я разделиш на две. Не мога да ти го обясня, но като я видиш ще ме разбереш.

Тема "Тухли 4-ки в София и околност?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: