• 1
  • 2
Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
Търся метални сфери, диаметърът може да варира между 10-15 см. Идеята ми е да ги заваря отгоре за тръбите на оградата за да не влиза вода вътре в тръбата и да ръждяса :?
nikolson - майстор
Колега, това ще тежи като гюле, колко мм е тази тръба, че са ти трябва такъв размер?
Иначе: http://hefest.bg/index.php?p=44&l=1 да речем... :partyman:
mitko64 - майстор
Завари някакви кръгли планки според диаметъра. Навремето един познат от завод 12 ми даде такива изсичани като отпадък на щанца. Половината колци ги затапих, но не ми остава време да довърша оградата. Нахлузил съм кенове от бира(веднъж ми ги крадоха).
VLADO66 - майстор
profesionalist_wood написа:
Търся метални сфери, диаметърът може да варира между 10-15 см. Идеята ми е да ги заваря отгоре за тръбите на оградата за да не влиза вода вътре в тръбата и да ръждяса :?
Тъпчеш някаква хартия или картон на 5-10см. надолу,пускаш пяна,като изсъхне излишното изрязваш и намазваш отгоре с полиестерна смола
Mega - специалист
Колега, отиди в сервиз Крафт - Дружба, на бул. Цветан Лазаров до бензностанция Ромпетрол. Имат капачки за оградни колове, кръгли и квадратни в различни размери. Капачките са метални и са на добри цени. Аз лично първо слагам пластмасови от тези за мебелите и над тях металните с лепило.
Гецата - помощник
Може да провериш във ситроенския форум за стари сфери от хидравличните модели /БХ,ХМ,Xantia/. :idea:
profesionalist_wood - майстор
Ще измеря колците и ще ви кажа размерите. Странното е че кухите сфери са по-скъпи от плътните, що ли? :?
VLADO66 - майстор
Щото тоя който ги надува в калъпите е много як и взима много пари :cool:
torbalan - Дървен философ
profesionalist_wood написа:
Ще измеря колците и ще ви кажа размерите. Странното е че кухите сфери са по-скъпи от плътните, що ли? :?
Ø 35 mm плътна - 1.80лв

Ø 40 mm куха - 0.97лв
  • 1
  • 2

Тема "Метални сфери за ограда-откъде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: