Нека намерим най-тънките цени.
madsnake - специалист
Токущо минах през баумакса и видях дискове за ъглошлайф 115 и 125мм, различни дебелини за цени под 2 лв. Чудя се къде е уловката. Единственото, което ми направи впечатление е, че пише EXP 03/2013, ама дори не знаех, че тези дискчета имат срок на годност. Другото е, че на повечето надписите не са боядисани върху диска, а са залепени върху него (незнам дали това е фактор).
Аз лично си взех един 115х6.0 за пилене и един 115х1.6 за рязане на тънки метали. Засега изглеждат ОК нещата, но се чудех дали са хубави дисковете или са поредните китайски реплики с лепнати щампи DeWalt.
valat111 - специалист
Поработи и си направи изводи. Възможно е да са правени за DEWALT в Китай. Ако са свястни, цената е добра, с ползване ще си покаже. И внимателно! Веднъж рязах винкели с диск Райдър 125, дебел 1 мм. Разхвърча се на парчета, добре, че ъглошлайфа ми беше с предпазител. Аз не го и махам, има коментирано във форума за безопасността.
madsnake - специалист
О, предпазител никога не махам. Може тези дни да дам още отзиви, ако ми се отвори една работа и ще пиша. Засега са ок, ама аз ги пуснах веднъж :)
griffin - майстор
Колега имаше дискове за рязане в бош за по 1,80 ако не ме лъже паметта тънки 1мм доколкото си спомням на родиус, доста съм покълцал с такива дискове от тънките модели ползвам само на тая марка че съм имал неприятни инциденти и аз, та ако имаш съмнения може да си земеш такива, дисковете за шлайфане ми се мотае накаква цифра около 3,5 или нещо такова.

Тема "Дискове за ъглошлайф на DeWalt - прекалено евтини?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: