Нека намерим най-тънките цени.
me_against - специалист
Някой да знае от къде мога са за купя въпросните тамнони? По възможност за Русе или някой on-line магазин с доставка...
boby75 - специалист
Колега,в Плевен има и струват 30 лева четирите броя.Става въпрос за тампон с шпилка ,която стърчи от двете му страни,а не гумен тампон с дупка, през която монтажниците на климатици мушкат болтовете и ти казват, че имаш тампони.Имам 3 климатика и на всички съм сложил такива с шпилки.Вече четтвърта година няма проблеми.Преди това дрънчаха здраво-с тампоните са като мушици.
sasooooooooo - "специалист"
Попитай в някой офис за климатици, може да ти продадът.
Chefo77 - майстор
sasooooooooo написа:
На бабата взех от такъв магазин ... плик със селенови втулки или тампони за Жигули. За 8 броя даже не ми искаха пари (че едва ги навих да ги черпя кафе). С тези елементарни тампони е тих. Не знам как са го монтирали първия път на колегата.
Нашия също с такива тампони го монтираха, не се чува. На майката и 4-те климатика са с такива тампони - грижи никакви. BG стъкмистика, според мен ефективна.
me_against - специалист
При мен като монтираха климатика, ми казаха, че няма нужда от тези тампони, повечето били монтирани без. "Щели да го стегнат малко повече" и нямало да се чува. През лятото няма проблем с шума, а сега, когато стана студено малко по-шумен е. Питах в други два сервиза - едните ми изкаха 50 лв. + тампоните отделно за монтаж при положение, че живея на първия етаж и климатика се стига с 3-метрова стълба, а другите не бяха чували за такова нещо - "монтажните китове не включвали подобни неща.
Някой може ли да ми даде линк, какво представляват тези тампони и какво да търся...
genkogenev - специалист
Chefo77 написа:
sasooooooooo написа:
На бабата взех от такъв магазин ... плик със селенови втулки или тампони за Жигули. За 8 броя даже не ми искаха пари (че едва ги навих да ги черпя кафе). С тези елементарни тампони е тих. Не знам как са го монтирали първия път на колегата.
Нашия също с такива тампони го монтираха, не се чува. На майката и 4-те климатика са с такива тампони - грижи никакви. BG стъкмистика, според мен ефективна.
Точно така , в магазин за авточасти / Руски автомобили/ струват стотинки и по нищо не се различават от "оригиналните"
И на четирите климатика съм сложил вече трета година не са мръднали .
me_against - специалист
Значи със тампоми от руския звяр става. ок, мерси !
marian1 - майстор
Само да ти светна че въобще си в грешка- тампона ( хубавият) е с прекъсната шпилка .... тък в София струват към 18 лв моя - за 18-ка климатик 4 см височина - за по малките са по евтини...
Johny - майстор
Какво ме направихте вие?! Какви са тези 18-30лв. Ега ти минавката. Вижте за какво става въпрос: http://www.utilitiesbulgaria.com/rubber.htm :shock: :shock: :shock:
me_against - специалист
Линкът е много полезен. Бях видял на едно, две места климатици, монтирани с такива тампони. Точно това имах впредвид. Даже вече си ги поръчах ...

Тема "Тампони за климатик" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: