Нека намерим най-тънките цени.
kikir - напреднал
Приблизителен размер 3 на 3,50м. без значение от материала.
ZEDYCUS - майстор
Пловдив ДЮК 1--
Централен офис, производствена база, склад и сервиз:
4000 Пловдив
ул. Георги Бенев 3
тел: 032 / 96 82 60
За Пловдив са най евтини и качествени.
Gadnyara - специалист
kikir написа:
Моята излезе около 1300 за 260/h=240см, с електромотор+RC, като нагоре до 300см ми запълваха с ламарини. С монтажа.
От Казанлък, с транспорт до София. Ако се включва в графата евтино, ще пусна координатите на фирмата.
kikir - напреднал
Gadnyara написа:
kikir написа:
Моята излезе около 1300 за 260/h=240см, с електромотор+RC, като нагоре до 300см ми запълваха с ламарини. С монтажа.
От Казанлък, с транспорт до София. Ако се включва в графата евтино, ще пусна координатите на фирмата.
За евтино незнам но ако не ви представлява трудност може да дадете координатите на фирмата.Благодаря
luchito - специалист
kikir написа:
фирма GSG
те са производители и ще ти дадат най-добра цена

тел.0899 983 567 Драго
bulhomes2 - майстор
И моята беше горе-долу с такива размери 3х3,50 м и излезе около 1200-1300 лв преди 3-4 години пак с мотор и 2 дистанционни. Фирмата беше от Асеновград и се казва Вабо, но за координатите ще ми е по-сложно. Ако е необходимо ще сляза да ги препиша от табелата...
luchito - специалист
bulhomes2 написа:
И моята беше горе-долу с такива размери 3х3,50 м и излезе около 1200-1300 лв преди 3-4 години пак с мотор и 2 дистанционни. Фирмата беше от Асеновград и се казва Вабо, но за координатите ще ми е по-сложно. Ако е необходимо ще сляза да ги препиша от табелата...
Вабо - охранителни ролетки, ковано желязо
Производство на охранителни ролетки, ковано желязо, метални врати и др.

За контакти:

тел.: 0331/ 4 50 41, GSM: 0889 554 669
Gadnyara - специалист
kikir написа:
Gadnyara написа:
За евтино незнам но ако не ви представлява трудност може да дадете координатите на фирмата.Благодаря
Иван Добрев, Казанлък, 0888296071.
Препоръчвам го! Визуално прилича на 'мутра', но 3 секунди след започване на разговор разбираш, че ще ти свърши работа.

Фирмата не си спомням!
kikir - напреднал
Благодаря на отзовалите се да помогнат колеги,още утре ще проверя за какво става въпрос. =D>

Тема "От къде по евтини ролетни гаражни врати" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: