• 1
  • 2
Нека намерим най-тънките цени.
kiroslavov - специалист
Здравейте,
интересува дали някой знае къде правят (продават, монтират) интериорни врати, но не с фолио а с естествен фурнир, и на прилична цена. Мисля да сменям моите но съм се наслушал на оплаквания от много "евтини и качествени" врати, а съм и виждал какви безобразия с монтажа правят някой път. Ако може препоръчайте изпитана фирма с горе долу нормални цени
Светлинис - специалист
Потърси "Хармония" Тетевен ... там правят неща от естествени материали, поне така беше доскоро... И не са скъпи. приятел си поръча оттам вратите за къщата си.
ArturDent - Почти Безобиден
http://raidoor.com/
Входна врата + капандура (половин врата) = 500 лв.
Това е с всичко. С плаващи первази - масив. Вратата е с метални разпорки вътре.
Даже и на капандурата сложиха секретен ключ, който не зная какво да правя.

Изображение
Делян - специалист
Кажи каква цена си определил за вратите и град. А монтажа може да се обърка, дори и вратите да са от тиково дърво :wink:

Толкова проблеми имах с тези врати, че съжалявам за това, че не се хванах сам да си ги правя....
Chefo77 - майстор
Миналата седмица бях на монтаж в една панелка и човекът си беше сложил страхотни интериорни врати - бели, със стъкло, с ефект на дърпана мазилка, просто невероятни. Каза, че са произведени от Невен-1. Намерих адреса им в нета, ако някой от Варна проявява интерес, може да го намери и да мине да види какво предлагат. На мен лично много ми харесаха!
kiroslavov - специалист
ако някой има дори впечатления от фирма от София моля да сподели
minkata - напреднал
http://www.doordecor-bg.com - Рядко си позволявам да рекламирам фирма, но след повече от година, две малки деца(количк, бъгита, топчета и т.н.) и никакво пазене няма дори наранено. Хората са коректни, монтажистите работят чисто. Като минус мога да кажа, че се забави доставката на интериорните врати, но точно тогава бяха наводненията в централна Европа и това беше официалната причина. Външната ми врата също е тяхна - също нямам оплаквания, за нея нямаше забавяне.
kiroslavov - специалист
Благодаря за отговорите. Почти съм избрал фирмата която "minkata" препоръча, а се оказа че офиса им е на 10мин пеша от вкъщи =D>
Chefo77 - майстор
От всички магазини, в които можеш да си закупиш китайски врати с огъващи се панти и тъпи самонарезни винтове с мека глава, баш от този магазин ли избрахте да вземете? Ааа, и цените са високи :wink:
Хидра, пък ти спри да пишеш докато и аз пиша :lol:
tanq222 - специалист
Дайте идеи откъде да поръчам интериорни врати и от какъв материал. Трябват ми 4 врати. Бюджетът ми е малко ограничен - 500, 600 лева.
  • 1
  • 2

Тема "Интериорни врати - от къде?" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: