Нека намерим най-тънките цени.
Здравейте!
Интересува ме откъде в гр.Варна може да си купя кръстачка за офис стол и на каква цена. Моят стол е президентски и се счупи кръстачката. Надявам се някой да знае.
Предварително Ви благодаря!
zil157 - специалист
На Иван Вазов ,зад киното.Моля!
zil157 написа:
На Иван Вазов ,зад киното.Моля!
Благодаря Ви за отговора на запитването ми. Ходих там, но нямаше никакъв магазин на това място на тази улица "Иван Вазов". Ако може да ми кажете по-подробно. Може би е закрит този магазин сега.
Делян - специалист
Я пусни някаква снимка и евентуално размери, че да видим каква е кръстачката. При мен се въртят някакви, може да станат с "побългаряване".
Благодаря за отзивчивостта, но вече купих кръстачка онлайн. Нали разбирате, доста е неудобно такъв голям стол да лежи безжизнено в центъра на стаята. :-D
egx - специалист
аз имам такава кръстачка от президентски стол и щях да ти я дам на някаква символично цена ама.............
hakama - специалист
Аз пък търся амартисьор. Стола е тип президентски, но е нисък клас. Ако намеря снимка ще постна.

Имат ли разлика амортисьорите и кое се гледа като размер?
batkotony - специалист
Аз също търся амортисьор,но моя не е президентски,малко на секретарски идва :-D ...Колежката ако може линк да пусне от където е взела кръстачката дали има и амортисьори... :?

Тема "Кръстачки за офис столове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: