Нека намерим най-тънките цени.
Винтчо - специалист
Из гугъла най-евтината тавичка за външно тяло на климатик е 50 лв!? Някой дали е намирал по-малко скъпа?
Krelion - специалист
Извън темата,ама мисли за нагревател,че в тоя студ,климатика заедно с тавата ще стане една голяма буца лед.
Тавичка за климатик порачаи на някои теникиджия мериш горния капак на климатика вкл. и крановете ,лятото правят конденз ако нямат капак капе и от тях .На мен преди месец тава с размер 1 м x 35 см ми излезе 18 лв.
Отвора е добре да бъде ф 32 слагаш коляно ф 32 траба ф 32 поголям отвор по добре .
Нагревател ако ще слагаш трябва да поставиш не само на тавичката но и на дъното на ваншното тяло на собственото му тавичка и на трабата от тавата ,която ще слагаш .......
Така че несе впечатлчваи слагаи тава с по голямо ф в този студ климатиците спират камоли конденз ще правят..
Krelion - специалист
климатиците може и да спират,но Kлиматиците работят!
Винтчо - специалист
Питах в един сервиз- там са 30 лв. тавичките. И те ми казаха, че за зимата ще ми трябва нагревател (за лятото климатик не ми трябва).
Ще поразпитам за тенекеджи. От една страна, ламаринена тава ще ръждясва, от друга- пластмасата старее.. труден избор.

Тема "Тавичка за климатик?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: