Нека намерим най-тънките цени.
silent - майстор
Предлагат ми някакъв церезит за 30лв торбата за 25кг ама тази цена е хем златна хем убийствена за бюджета. За първи път ще лепя и искам съвет за читава(прилична) марка и не чак толкова скъпа. Няма да се разсърдя и на инфо от къде да го купя по-евтино. За да не се счита за реклама може и на лични съобщения . Предварително благодаря на знаещите.
ebahti - майстор
Ангро правят доста прилични лепила, и има фибри в тях..........питай кое е 3а външно лепене,и да и3къпеш камико преди да го лепиш
filmatoplo - майстор
Скоро работих на една вила , та там ползват някакви лепила за лепене точно на гнайс , мисля са макс 8 лв :? Ако ида пак ще видя името .
jekasus - майстор
Това от Силистра Изображение много го уважавам за цената (8лв.) и качество, Вебер и Церезит да го духат.
silent - майстор
в момета лепя изолация с Ангро и ако знаех че са такива кретени никога нямаше да купувам техни продукти. Най безцеремонно ми треснаха телефона с обяснението че не дават цени по телефона кето ме навежда на мисълта че никак не им е чиста работата на тези селски тарикати. Кой знае какви лайна бъркат в някой краварник край София.
ulieliadi - специалист
Еми аз в момента лепя гнайс с лепило на Ангро с фибри за външна употреба.Цената е 7.33лв мисля. За момента хваща доста здраво :roll:

Тема "Търся евтино прилично лепило за камък -гнайс" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: