Нека намерим най-тънките цени.
minkata - напреднал
Здравейте, налага се да променя малко пътя на една водосточна тръба, а по строителните хипермаркети не можах да намеря въпросният размер. Тръбите, които ще променям са метални, но предполагам, че ще мога да продължа и с пласмасови. Някой може ли да ме насочи от къде мога да взема такива тръби, става въпрос за 5-6 метра и 3 "колена". От София съм, благодаря предварително за информацията.
mitko64 - майстор
Не разбрах точно какви търсиш, но ако е за метални- поцинковани, боядисани или медни виж сайта на ВАС.
minkata - напреднал
Не си разбрал, защото и аз не съм сигурен :-D Сегашните са поцинковани, но не държа и тези да са(или нямам избор) Предполагам, че става въпрос за ВАС метал на Ботевградско, благодаря и на двама ви за насоките - днес ще мина да проверя и двата адреса.
mitko64 - майстор
[quote="minkata"]Не си разбрал, защото и аз не съм сигурен :-D Сегашните са поцинковани, но не държа и тези да са(или нямам избор) Предполагам, че става въпрос за ВАС метал на Ботевградско, благодаря и на двама ви за насоките - днес ще мина да проверя и двата адреса.[/quote
Става въпрос за ВАС безшевни шлуци и хидроизолации. Намират се под Земляне(гаража), към Факултето. Имат и изработват какво ли не от ламарина, но винаги когато пазарувам от тях съм нащрек- все нещо ще объркат.

Тема "Водосточни тръби 120мм - от къде ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: