• 1
  • 2
Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
Откъде да намеря такъв стенен държач за инструменти? Търся си такова,защото съм сложил фазер и се преебава много бързо мазилката от пирончета.

Прикачен файл

image-5BE9_4F1E9980.jpg
stiv1961 - майстор
Много колеги си мислят, че във форума е пълно с гадатели и веднага ги насочват към съответен магазин, фирма или майстор.
profesionalist_wood, да беше писал от къде си и веднага някой можеше да те насочи. Аз например мога да те пратя на Луната, че там са най- евтини тия стелажи. Пиши в търсачката ,,стелаж с перфорация" и ще ти излязат поне сто магазина, че някой от тях може да е до г,за ти :-D
Извинявам се,че не бях написал в профила си своето местонахождение. От София съм :-D
stiv1961 - майстор
profesionalist_wood написа:
Извинявам се,че не бях написал в профила си своето местонахождение. От София съм :-D
Ако живееш на ул. "Козлодуй" в София значи тая фирма е наистина до твойто д :-D
http://apex-bg.com/home.php?option=contacts
Не стават за моите цели.Ходих в Киров и ми искаха 200 лв за стенен държач...
Chefo77 - майстор
А какво пречи да захванеш плоскост ОСБ или кофражно платно към стената с дюбели и да захванеш винтове, на които да висят инструментите?
iavor - специалист
Chefo77 написа:
А какво пречи да захванеш плоскост ОСБ или кофражно платно към стената с дюбели и да захванеш винтове, на които да висят инструментите?

Toва бих предложил и аз, ОСБ.
Дори може да се лакира и не само върши същата работа но е в пъти по-евтино =D>
Няма ли да се откъртват парчета от ОСБ? Кофражното платно не е лоша идея,ама колко кинта може да са?
  • 1
  • 2

Тема "Стенен държач за инструменти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: