• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Нека намерим най-тънките цени.
Tzezar - специалист
Един инструмент и си гледай кефа.......................http://www.topshop.bg/produkti-zadoma/p ... pg_1564051
Tzezar - специалист
Явно не го одобрявате това чудо на техниката!
ferrari4456 - специалист
Обикновен мултикътър ,купих си такъв от лидл на parkside за 35лв.
Единственото за което го използвам е да махам плочки с него и шлайфане на малки неща.
Въобще не заменя толкова неща както казват и въобще не си струва да се плаща тази цена за него.Ако беше 99лв със всичките приставки добре, ама те такива пари ,че :finga:
griffin - майстор
Прекалено много пари
Chefo77 - майстор
ferrari4456 написа:
Обикновен мултикътър ,купих си такъв от лидл на parkside за 35лв.
Единственото за което го използвам е да махам плочки с него и шлайфане на малки неща.
Въобще не заменя толкова неща както казват и въобще не си струва да се плаща тази цена за него.Ако беше 99лв със всичките приставки добре, ама те такива пари ,че :finga:
Напротив, много неща прави - друг въпрос е, че в твоята сфера са ограничени :wink: То и гедоретата на Бета с огромен асортимент камъни вършат прекрасна работа, но на мен изобщо не ми трябват:)
Но по темата - това са АДСКИ много пари за такъв инструмент с такава "известна" марка. Извинявам се, Bosch GOP 250CE (професионалното) е около 300 лева, в момента зеленото е на 180, Дремел предлагат тяхното за 185 ... И тези искат почти 240 за ... Реноватор??
И, доколкото успявам да видя захвата, леееко се различава от стандарта на Бош ... ако е така, като свършат ножовете откъде се набавят?
А с текста "Приставките и остриетата на Реноватор са направени така, че не се изхабяват" ме грабват веднага!
parketmilanov - специалист
когато видя реклама която прокламира за острие което никога не се затъпява или нещо от сорта винаги в мен напира въпрос , а кога ще пуснат бутилка бира която никога не свършва...!!!!!!!!
еееееееееееех ....мечтиии
а ако може и да е загорка ....стъклена ....
:)
EDI - майстор
За..и ги тия.Виж промоцията на ДРЕМЕЛ - http://www.dikarconsult.com/index.php?l=810 .Много изгодни цени и за електрическата и за акумулаторната машина.
Chefo77 - майстор
EDI написа:
За..и ги тия.Виж промоцията на ДРЕМЕЛ - http://www.dikarconsult.com/index.php?l=810 .Много изгодни цени и за електрическата и за акумулаторната машина.
Машинките на Дремел са страхотни - като параметри, като визия, като удобство, но захватът на инструмента е различен от този на Бош, Скил, Парксайд и т.н.!!Трябва да се има предвид, когато се избира инструмент. Иначе нямаше да се фукам със зелен Бош, а с Дремел :)
EDI - майстор
Така е, ама не са и чак толкова скъпи консуматвите.Диамантината/най-скъпия консуматив/ е 15 долара.Пък и траят доста по-длъжко сигурно.Със стандартната цена идва множко, ама с тази промоция избиват рибата.Вземам да се замислям :? :lol: .
tehribo - специалист
Тези "мулти-кътъри", дали ще могат да срежат медни проводници?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Я вижте това чудо - Реноватор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: