Нека намерим най-тънките цени.
nerizamf - напреднал
Колеги, някой знае ли завод или доставчик на метални профили за изграждане на метална кострукция за едноетажна сграда, намиращ се в България. Попадам на доста производители и доставчици, но всички за извън страната. Доставката отвън по принцип не е толкова голям проблем, но искам да имам някаква база за сравнение. Имам оферта от една фирма до момента от Плевен, откъдето съм и аз, за 2.35лв/кг без ддс. Стоманата е Вст3кп, съгласно EN 10210-2 S235JR. Става въпрос за горещо изтеглени стоманени кутийни профили изработени по горния стандарт. Количеството и размерите са определени в проекта, а приблизителното тегло е около 6000кг.
Някой ако е чувал за DANA TRADE с адрес:гр. София, да даде някакъв коментар относно дейността им, защото на търсачката излиза само тях, като търговци, предполагам внос от Китай.
Планирам да си построя къща с такава конструкция и в момента съм в проучване на пазара.
Благодаря ви предварително.
VLADO66 - майстор
Колегата vipltd се занимава с това,само че не знам произвежда ли ги или ги внася от вън. :? http://www.vipltd.net/index.php?pid=56
nerizamf - напреднал
За него съм чел доста във форума, но неговите профили са по друг стандарт както знам от снимките които е качил. Сглобките при него са болтови, а при мен са със заварка. Също така както казах става въпрос за кутийни профили. За мен специално при избора на тази система съм се ръководил от простотата на изпълнение, защото изграждането ще бъде мое дело.
amesa - специалист
Колега, тук има нещо подобно: http://www.metal-m.bg/products.aspx - избираш "Кухи профили".
Само че са по друг стандарт - "Производствен стандарт / Standard БДС EN 10219 - Продукт / Steel grade S235 JR"
Не зная доколко е допустима разликата...
nerizamf - напреднал
Щеше да бъде прекрасно да паснат, за тази цена, но за съжаление стандарта EN 10219 е за студено формовани профили.
Благодаря колега, търсенето продължава...

Тема "Координати на фирма за изработка/доставка на метални профили" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: