Колеги, някой знае ли завод или доставчик на метални профили за изграждане на метална кострукция за едноетажна сграда, намиращ се в България. Попадам на доста производители и доставчици, но всички за извън страната. Доставката отвън по принцип не е толкова голям проблем, но искам да имам някаква база за сравнение. Имам оферта от една фирма до момента от Плевен, откъдето съм и аз, за 2.35лв/кг без ддс. Стоманата е Вст3кп, съгласно EN 10210-2 S235JR. Става въпрос за горещо изтеглени стоманени кутийни профили изработени по горния стандарт. Количеството и размерите са определени в проекта, а приблизителното тегло е около 6000кг.
Някой ако е чувал за DANA TRADE с адрес:гр. София, да даде някакъв коментар относно дейността им, защото на търсачката излиза само тях, като търговци, предполагам внос от Китай.
Планирам да си построя къща с такава конструкция и в момента съм в проучване на пазара.
Благодаря ви предварително.
Някой ако е чувал за DANA TRADE с адрес:гр. София, да даде някакъв коментар относно дейността им, защото на търсачката излиза само тях, като търговци, предполагам внос от Китай.
Планирам да си построя къща с такава конструкция и в момента съм в проучване на пазара.
Благодаря ви предварително.