Нека намерим най-тънките цени.
hakama - специалист
Откъде в София може да се намери качествена помпа (с манометър)?
Преди година бях гледал, май в Младост (онлайн магазин) - помпа, метална с манометър за 25лв? До тези пари бих дал.
Накрайника трябва да прилепва плътно на вентила, че имам две, които трябват двама за да напомпаш нещо...
За колелото главно ми трябва.

2. Също и за компресор (до 3.5т) - надежден.
kr1100 - майстор
aвтокомпресор за гуми мога да кажа , но не е в София.
150 PSI ;35l/min; 15A. На него има лепенка :" FOR BUS TRUCK 4X4`s VAN`s.
Ползвам го от 2 г, приятел има такъв от 2,5г и не се е оплакал.
15" 215 х60 я вдига почти от земята до 2,8-3,2 атм според натоварването
Продава се от "Гарван" -а, а и в Бургас съм го виждал в 1 склад.Преди 1,5г го бяха пуснали и в Практикер .
Kokar - специалист
Здравей колега,

До 25 лева можеш да намериш хубава помпа само втора ръка. Виждал съм такива крачни, руски, наистина здрава конструкция.
Аз дълго проучвах, след няколко неуспешни покупки. Накрая купих тази:

Viair 88P Portable Air Compressor
Изображение

Изображение Изображение Изображение

Произволно ревю от Youtube:
Изображение

Захранва се директно от акумулатора, не се притесняваш за предпазителя на запалката.
Кабелите са достатъчно дълги за употреба при голям джип (предни и задни колела).

Доколкото съм прочел, бизнесът на американската фирмата (Viair) е преди всичко с професионални модели за тирове и др. големи машини. По-отскоро има разнообразие и в ниския клас. Има/ха представител в София на Ботевградско шосе. За съжаления моя беше нов модел (2012) и го нямаха наличен и аз купих от Амазон. Цената е около 70$ + доставка.
Нямам идея дали и за колко го продават сега тука. Имаше дистрибутор и в Пловдив.

За мен надеждната помпа е от най-важните инструменти. Колите се купуват и продават, но добрата машинка може да ти служи дълго. Може и да те спаси от критична ситуация.

Пожелавам ти да намериш това, което търсиш, но преди да го купиш го изпробвай. Аз нямах тази възможност и се доверих на мненията от Амазон и не съжалявам.
Spokoiniq - майстор
В Дом на камиона на Ботевградско ли?
Kokar - специалист
Това е фирмата.

Като разглеждам отново, няма моя модел или поне страницата с компресорите не е актуализирана.
audiman - напреднал
Имат в наличност, както и цени: http://offroad24.bg/bg/products/19.html
Kokar - специалист
Моделите от посочената страница са мн. добри, но тя (страницата) поне от година не е актуализирана. Детайлно съм проучвал евтиния модел. Великолепна машина. :)
Масовите оплаквания са от изгорял бушон на запалката, производителят не е изброил подробно марките и моделите, на които може да се използва. :lol:
Ако човек е сигурен, че няма да има проблем с тоците (аз не съм), спокойно може да я купи.

Тема "Автомобилна помпа (и компресор)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: