• 1
  • 2
Нека намерим най-тънките цени.
didoni_ - специалист
Дали ще върши работа тая пералня,като се има в предвид цената.Коя година може да е произведена,сигурно ще е дърта :-D

http://prodavalnik.com/gorenie-1100-oborota-i33586393
jekasus - майстор
didoni_ написа:
Дали ще върши работа тая пералня,като се има в предвид цената.Коя година може да е произведена,сигурно ще е дърта :-D

http://prodavalnik.com/gorenie-1100-oborota-i33586393
Коментара ми хареса - отлична може да се пробва на място
Демек, отиваме да я пробваме със една торба мръсни дрехи :-D
VLADO66 - майстор
Минимум осем годишна.Една пералня може да е прала всеки ден,а може и да е стояла за украса :wink: ,така че е въпрос на оглед/с отверка звезда/ който продавача няма как да ти даде да направиш.А стоящите лепенки отпред са немърливост.
didoni_ - специалист
Може да е смешно,но и аз мисля така да направя :cool:
stiv1961 - майстор
Ами продавача пише, че е отлична, какво чакаш :-D , някой тук във форума да каже същото ли :-D
didoni_ - специалист
VLADO66 написа:
Минимум осем годишна.Една пералня може да е прала всеки ден,а може и да е стояла за украса :wink: ,така че е въпрос на оглед/с отверка звезда/ който продавача няма как да ти даде да направиш.А стоящите лепенки отпред са немърливост.

Искаш да кажеш да видя амортисьори,ремъци :arrow:
ZMeyGorianin - майстор
Същата я имам от 10-на години! Още си бачка при 2-3 пускания на седмица! Нищо не съм ремонтирал по нея!

Прикачен файл

1375325_694533423909422_1474625754_n.jpg
Котката е доставена отделно...
1375325_694533423909422_1474625754_n.jpg (30.52 KиБ) Видяна 3481 пъти
didoni_ - специалист
ZMeyGorianin написа:
Същата я имам от 10-на години! Още си бачка при 2-3 пускания на седмица! Нищо не съм ремонтирал по нея!
Благодаря ви на всички за бързите отговори,колега ZMeyGorianin доволен ли си от нея,има ли пред пране и избистря ли хубаво?
nikolson - майстор
didoni_ написа:
Може да е смешно,но и аз мисля така да направя :cool:
От Търново до Горна май се ходи с градски транспорт, тъй че действай.
VLADO66 - майстор
Четки-50-60лв.-колектора е външен и се сменят лесно.Пистов ремък-тук не знам цената щото Горение я променят нагоре за по-старите уреди-гледай за напукване.Платка-80-90лв.-там може за възникнат проблеми от остаряване на компоневтите.Магнетвентили-18лв./китайски/,34лв.оригинални/по-добър дебит от китайските/,амортисьори 22лв.бр.-трябва за се движат трудно на ръка.Нивомер-18-25лв.кондензатор :?,магнитна ключалка 18лв,лагери и тук не съм сигурен,помпа 20лв.,маншони около 20лв./бр.
  • 1
  • 2

Тема "Пералня горение" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: