• 1
  • 2
Нека намерим най-тънките цени.
silent - майстор
т.е въглероен двуокис ...за телоподаващо.
rositodor - специалист
Ако искаш да минеш по-евтино отиваш до вторичнните и там ще си намериш...
Илчо Илиев - майстор
Колко голяма търсиш, ако е за инциденти, за малко заварки, става и от пожарогасител, има малки и големи,потърси в плювалника...
От вторични ако вземаш, гледай до кога и е срока,а най-добре първо питай в пункта за зареждане какви бутилки зареждат и къде да гледаш до кога е годна, за да си нямаш ядове..
Аз хвърлих една средна ма вторични и знам за какво става дума.....трябваше да и се сменя вентил, да мине изпитване,а тези неща струваха повече от годна бутилка...
:partyman:
silent - майстор
Ми търся нещо средно 7-10кг. За домашна работа.
edre - специалист
silent написа:
Ми търся нещо средно 7-10кг. За домашна работа.
Е може някой да ти помогне,ако кажеш за кой град(село)става въпрос.
Така само ще гадаем.
silent - майстор
Извинявам се не съобразих...За София и околностите става въпрос.
edre - специалист
silent написа:
За София и околностите става въпрос.
- ОРИОН АБС - КО
-Аметист ул. "Марагидик" 62
-“АЛЕКСАНДРА-БАКИЕВ” бул. “Климент Охридски” №96
-При Данчо мисля че също можеш да намериш АИГ-Заваряване
al4o - специалист
То и Преебалника се мотат некакви ,но сигурно човека си е проверил :cool:
silent - майстор
Намерих 5килограмова бутилка пълна окомплектована и сертифицирана за 100лв. Но почвам да се замислям дали пък няма да ми е малка.
Има в продавалника и по-евтини, но не знам да се захващам ли въобще с бутилка от там след като трябва да и сменям вентил и проверявам преди да пълня...
Затова питам тук ако някой има читава излишна бутилка
шоп - майстор
5 килограмова за непрофесионална употреба според мен е перфектна. Аз с такава изкарвам с месеци. Пълна я на Сточна Гара или на Гара Искър.

100 лв на пръв преглед изглежда много, но ако си купиш някоя от продавалник за 40-50лв, после дадеш 20 лв за вентил и 20 лв за проверка ще дойдеш на същите пари. Само разправиите ще ти дойдат в +

Иначе доста хора имат ( включително и аз), които имат бутилки и нови вентили за СО, но за 50-70 лв дали си заслужава разправията.
Успехи!
  • 1
  • 2

Тема "Търся бутилка за CO2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: